Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μήνυμα του Δ/ντος Συμβούλου Χ. Σαχίνη για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Με ανακοίνωσή του Δ/ντος  Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Χάρη Σαχίνης στις στις 22 Ιουνίου 2021 ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ για την υπογραφη της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2021-2024. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από το υπογεγγραμένο τελικό κείμενο της ΣΣΕ και αναμνηστική φωτογραφία της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ με την “ΟΜΕ των 11 του κ. Σαχίνη”

Η ανακοίνωση του Δ. Σ είναι η ακόλουθη:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σήμερα επισφραγίζει την κοινή μας προσπάθεια, Διοίκησης και Εργαζομένων, για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων για το σύνολο των ανθρώπων μας.

Και χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή.

Με την σύμβαση αυτή θεσμοθετούνται σημαντικά οφέλη για τους εργαζόμενους της Εταιρείας μας και συγκεκριμένα:

  • Καταργείται αναδρομικά η παρακράτηση του 4%.
  • Χορηγείται, σε ένα έτος από τώρα, μία μισθολογική προώθηση.
  • Διανέμεται κάθε χρόνο πρόσθετη αμοιβή ενός εκατομμυρίου ευρώ στους εργαζόμενους, με βάση την επίτευξη των κοινών μας εταιρικών στόχων.
  • Θεσμοθετείται για πρώτη φορά και διασφαλίζεται η χορήγηση των τροφείων.
  • Ενισχύονται περαιτέρω τα κεκτημένα των εργαζομένων, σε αντίθεση με όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς.

Πέρα όμως από τη διασφάλιση μιας σύμβασης επωφελούς για τους ανθρώπους μας, η νέα ΕΣΣΕ επισφραγίζει ότι κοινή μας συνισταμένη είναι η ασφάλεια στην εργασία, ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη της Εταιρείας με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων και των πελατών μας.  Για να βάλουμε έτσι τις βάσεις ώστε και η επόμενη Συλλογική Σύμβαση να είναι ακόμα καλύτερη, με περισσότερες παροχές και εξασφαλίσεις για τους εργαζόμενους.

Τώρα, κάτω από την κοινή μας συμφωνία μπορούμε να προχωρήσουμε το μεγάλο επενδυτικό μας πλάνο που θα επεκτείνει τις δραστηριότητες μας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα ενισχύσει την οικονομική μας ευρωστία.  Ταυτόχρονα όμως, θα δημιουργήσει και τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουμε τομές, όπως αυτή που θεσμοθετείται με τη νέα ΕΣΣΕ, δηλαδή η παροχή κινήτρου απόδοσης συνδεδεμένου με την επίτευξη των στόχων της Εταιρείας μας.  Κατάλληλες συνθήκες για να γίνει η εταιρία περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική, για να υιοθετήσουμε σύγχρονες πρακτικές στην καθημερινή μας εργασία και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας προς όφελος όλων μας αλλά κυρίως προς όφελος του πελάτη που υπηρετούμε με περίσσιο μεράκι και πολλές φορές αυταπάρνηση.  Γιατί το συμφέρον της Εταιρείας είναι και συμφέρον των Εργαζομένων της.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων και δυσκολιών καταφέραμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους. Και το πετύχαμε χάρη στις προσπάθειες όλων σας. Η Εταιρεία μας παραμένει ισχυρή, ικανή να ανταποκριθεί στην αποστολή της κι αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος όμως όλων είναι η στήριξη και γόνιμη συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας. Αυτή ήταν η βασικότερη προτεραιότητά μας και θα συνεχίσει να είναι και σε αυτή εστιάζουν όλες μας οι προσπάθειες και ενέργειες.

Χάρης Σαχίνης

Διευθύνων Σύμβουλος

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ