Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ν. Κιουτσούκης κατά Μ. Αγγελάκη: “Τα θολά νερά είναι γι αυτούς που έχουν επιλέξει να κυλιούνται στη λάσπη”

Στην σελίδα του ΣΕΚΕΣ στο facebook λάβαμε μήνυμα από τον Νίκο Κιουτσούκη, προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, με περιεχόμενο Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Το δημοσιεύουμε με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων και αναγνωστών του sekes-eydap.gr, όπως κάναμε με όλες τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις και των δύο πλευρών του… εμφυλίου που ξέσπασε πρόσφατα στη ΔΑΚΕ και ΕΚΟ ΝΔ ΕΥΔΑΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ δέχεται μια χυδαία επίθεση με μοναδικό στόχο να πληγεί η δυναμική της, να συκοφαντηθούν τα στελέχη της και να προκληθεί σύγχυση στα μέλη της.
Μια λυσσαλέα επίθεση που φανερώνει ξεκάθαρα ότι οι εμπνευστές της έχουν χάσει κάθε έλεγχο…

Μια επίθεση σπίλωσης της επαγγελματικής και συνδικαλιστικής υπόληψης ανθρώπων που μέχρι χθες ήταν συνοδοιπόροι.

Όλο αυτό το διάστημα επιλέξαμε με υπευθυνότητα τη σιωπή που δυστυχώς κάποιοι εξέλαβαν ως αδυναμία… Σε αυτή την κατεύθυνση, και μετά από πλειάδα διασπαστικών, υβριστικών και κούφιων ανακοινώσεων, επιβάλλεται να απαντήσουμε προκειμένου να αναφερθούμε ξανά στα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας ο συνάδελφος κ. Τσιτούρας Βαγγέλης έθεσε υποψηφιότητα με άλλο συνδυασμό και όχι με αυτόν της ΔΑΚΕ, με συνέπεια να υποστεί αυτά που στον Κανονισμό μας προβλέπονται και να τεθεί αυτοδίκαια εκτός της Παράταξής μας.

Όπως ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ είναι το αναφαίρετο δικαίωμά του να επιλέξει άλλη συνδικαλιστική στέγη, κατά τον ίδιο τρόπο ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ είναι και η διαγραφή του από τη ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ και τα μητρώα της ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Επίσης, στο πλαίσιο των ως άνω συνδικαλιστικών αρχαιρεσιών, υπήρξαν μαζικές καταγγελίες μελών και στελεχών της ΔΑΚΕ ΕΚΑ,ότι ο συνάδελφος κ. Αγγελάκης Μανώλης στήριξε το ψηφοδέλτιο με το οποίο ήταν υποψήφιος ο συνάδελφος κ. Τσιτούρας και ΟΧΙ αυτό της ΔΑΚΕ ΕΚΑ.

Σε έγγραφό του δε υποστηρίζει ότι κάλεσε το Δ.Σ. της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ και δήθεν ομόφωνα-κατά παράβαση του Κανονισμού Λειτουργίας μας – αποφάσισαν να ψηφίσουν ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ(ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ)!!!
Εν συνεχεία κλήθηκε ως μέλος της Ε.Ε. της ΔΑΚΕ Ι.Τ., με σχετική επιστολή που του εστάλη, στη συνεδρίαση του Οργάνου στις 15/2/17 (ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ). Ο συνάδελφος επέλεξε να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση και να αγνοήσει την απόφαση της Ε.Ε. που τον παρέπεμπε, βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας της ΔΑΚΕ Ι.Τ., σε πειθαρχική διαδικασία.

Ενώ, λοιπόν, κλήθηκε και δεν παρέστη, σήμερα δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει την Ε.Ε. της ΔΑΚΕ Ι.Τ. στην οποία και συμμετείχε κανονικά έως τον Ιανουάριο του 2017 (ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ).

Με σεβασμό, λοιπόν, στον Άνθρωπο, στον τότε συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και μέλος της Ε.Ε. της, συνάδελφο κ. Αγγελάκη, παρεκκλίνοντας και από τα χρονοδιαγράμματα που ορίζει ο Κανονισμός μας, του δόθηκε χρονικό διάστημα ενός μηνός για να λήξει οριστικά το ζήτημα με μια απλή επαναβεβαίωση ότι είναι ΔΑΚΕ (ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ)!!!
Ούτε αυτό το έπραξε επιλέγοντας και αυτός μια άλλη συνδικαλιστική διαδρομή μακριά από τη ΔΑΚΕ (ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε – δικαίωμά του).

Μετά από αυτές τις εξελίξεις συνήλθε και ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ (ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ).
Η ΔΑΚΕ, άλλωστε, είναι υπεράνω προσώπων, έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά.
Προφανώς, όμως, μόλις ο συνάδελφος κ. Αγγελάκης διαπίστωσε την αναπόφευκτη μείωση της απήχησής του και αισθάνθηκε κίνδυνο για τη συνδικαλιστική του καριέρα επιδόθηκε σε μια μανιασμένη επίθεση απέναντι σε όσους παραμένουν πιστοί στην Παράταξή μας.

Η επίθεση αυτή, που μπορεί να εξηγηθεί μόνο με ιδιοτελή κίνητρα και σκοπούς, περιέχει τόνους λάσπης, ψεύδους και παραπληροφόρησης.

Δεν δίστασε να παρερμηνεύσει κάθε γραμμή του Κανονισμού Λειτουργίας της ΔΑΚΕ και να αλλάζει στη στιγμή όπως φαίνεται από τις επιστολές του τις ιδιότητες των μελών της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, ώστε τελικά να καθοδηγήσει σε κάλπικες διεργασίες δήθεν συγκρότησης Δ.Σ. βάζοντας φυσικά, άλλους μπροστάρηδες, οι οποίοι με το περιεχόμενο των ανακοινώσεων τους θέτουν ΕΚΟΥΣΙΑ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΑΚΕ!!!

Οι ίδιοι αυτοί συνάδελφοι, που κατά παράβαση του Κανονισμού μας συγκρότησαν το φερόμενο ως νέο “ΔΣ”, δηλώνουν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις της Ε.Ε. και των άλλων οργάνων της ΔΑΚΕ Ι.Τ., ενώ ταυτόχρονα επαναφέρουν στην ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ τους διαγραφέντες Μ. Αγγελάκη και Β. Τσιτούρα, προσφωνώντας τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρό της αντίστοιχα, έχοντας όμως εκλέξει άλλο Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο ενώ οι συγκεκριμένοι δεν αναφέρονται στο παράνομο “Νέο Δ.Σ.” ούτε ως απλά μέλη!!! Αφού λοιπόν δεν αποδέχονται τις διαγραφές τους γιατί δεν είναι στο Δ.Σ.??? ΄

Αυτοί λοιπόν που δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις του Γ’ βθμίου οργάνου τους “στέφθηκαν” με χαρά και αυτοβούλως επικεφαλής του Β’ θμίου οργάνου της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ που τελικά-το κατάφεραν και αυτό- έχει ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ και ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!!! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!!!

Κάνουν λόγο, μάλιστα, για δήθεν προσφυγές στην δικαιοσύνη και σε σύντομες αποφάσεις της που θα τους δικαιώνουν ενώ οι δήθεν μηνυόμενοι δεν γνωρίζουν το παραμικρό, δεν κλήθηκαν για το παραμικρό!!!

Είναι αυτό που λέμε “φτιάχνουν ένα δικό τους ψέμα για να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια” με την οποία όπως δείχνουν τα γεγονότα είναι μονίμως τσακωμένοι!!!

Ο συνάδελφος Αγγελάκης δεν δίστασε, ακόμη, να χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν και τις όποιες κομματικές προσβάσεις διαθέτει στη Ν.Δ. –που κέρδισε με την αρωγή της ΔΑΚΕ– για να πλήξει την ίδια του την Παράταξη, αλλά και συναδέλφους του, μέλη της ΔΑΚΕ και της Ν.Δ., με τους οποίους αγωνίστηκε στο ίδιο μετερίζι. Ενέπλεξε, με τα ψέματά του, τις κομματικές οργανώσεις, όπως την Ε.Κ.Ο.-Ν.Δ. ΕΥΔΑΠ,σε μια περιδίνηση που μόνο εσωστρέφεια και πληγές δημιουργεί. Ενέπλεξε δε και τον Γραμματέα παραγωγικών φορέων, αφού τον παραπληροφόρησε, σε ένα ατόπημα που διέπραξε ο ίδιος και ευθύνεται ο ίδιος.

Εαν πράγματι έχουν ειπωθεί όσα φέρεται να έχει πει ο Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων της Ν.Δ. σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξεδόθη, τότε ή παραπλανήθηκε (αυτό θέλουμε να πιστεύουμε) ή θα πρέπει να δώσει και σε εμάς τις απαραίτητες εξηγήσεις και να μας πει σε ποιον Κανονισμό και σε ποιο Καταστατικό αναφέρονται αυτά τα οποία φέρεται να είπε και εάν επικροτεί τάσεις αυτονόμησης και διάσπασης…

Εντάξει, ο κ. Αγγελάκης έκανε ένα ρεσάλτο και δεν του βγήκε… Γιατί αλήθεια έχει επιλέξει αυτόν τον κατήφορο;;; Οι απαντήσεις είναι κάτι παραπάνω από ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ.

Εμείς δίνουμε αγώνες για τη ΔΑΚΕ και για την Ν.Δ., γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε η μαχόμενη κοινωνική ΒΑΣΗ της Ν.Δ.!!! Εμείς δεν ζητάμε δαχτυλίδια” από τη Ν.Δ.!!!

Αυτή είναι μια ειδοποιός διαφορά ήθους και ύφους που οι εργαζόμενοι τόσο στην ΕΥΔΑΠ, όσο και σε όλους τους χώρους δουλειάς αναγνωρίζουν δίνοντας στη ΔΑΚΕ Ι.Τ. ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, πυκνότητα, μαζικότητα και συνδικαλιστική επιρροή.

Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη.

Η ΔΑΚΕ έχει μέλη και αγωνιστές που στηρίζουν τις αρχές και τις αξίες της παράταξης που ανήκει στους ίδιους!!! Οι επικεφαλής των οργανώσεων της ΔΑΚΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τα μέλη και δεν τους έχουν υπηρέτες!!!
Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ έχει ένα αξιόλογο και αξιόμαχο Δ.Σ. με Πρόεδρο την Μαίρη Λιάπη και Γενικό Γραμματέα τον Δημήτρη Κυρίτση!!!

Aς σταματήσουν εδώ οι ψευτιές και οι συκοφαντίες γιατί εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουμε…

Ξεκαθαρίζουμε δε πως με τα σύμβολα της ΔΑΚΕ και τους ΔΑΚΙΤΕΣ δεν μπορεί να “παίζει” κανείς.

Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν ΟΛΟΙ!!!

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους για όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό”(Αβραάμ Λίνκόλν).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ