Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: “Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε 3ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, από 12:00 -15:00 και παράσταση διαμαρτυρίας στον Περισσό”

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,08 Δεκεμβρίου 2023

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που αποφασίσαμε ομόφωνα στο Τακτικό μας Συνέδριο για τις προθέσεις της Διοίκησης βάσει των «περίεργων» και αντίθετων μεταξύ τους γνωμοδοτήσεων της Νομικής Δ/νσης ΕΥΔΑΠ για μειώσεις αποδοχών συναδέλφων μας και αμφισβήτησης όρων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:

  • Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου η Εκτελεστική της ΟΜΕ συνάντησε και ζήτησε από τη Διοίκηση (Δ/νων Σύμβουλο-Πρόεδρο) να μην προβεί σε καμία μονομερή ενέργεια εις βάρος των εργαζομένων, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.
  • Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων μας παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Λαοδικείας και παρέμβαση-ενημέρωση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας.
  • Χθες, αποστείλαμε στη Διοίκηση εμπεριστατωμένη και αναλυτική γνωμοδότηση από τον Νομικό μας Σύμβουλο για τα συγκεκριμένα θέματα, ζητώντας και άμεσα συνάντηση μαζί τους για την οριστική λύση των θεμάτων.

Στη συνέχεια των κινητοποιήσεων μας καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε 3ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, από 12:00 έως 15:00 και παράσταση διαμαρτυρίας στο κτήριο Διοίκησης στον Περισσό.

Θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα τόσο στη Διοίκηση όσο και στους Υπηρεσιακούς Παράγοντες που γνωμοδοτούν «κατά παραγγελία», ότι δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να «παίξει με τις Ζωές μας!».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ!

Δε δεχόμαστε καμία περικοπή αποδοχών!

Δε δεχόμαστε καμία αμφισβήτηση όρων των Συλλογικών Συμβάσεων!

Υ.Γ. Δυστυχώς στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Λαοδικείας εμφανίστηκαν διχαστικές φωνές προσπαθώντας να δημιουργήσουν «χάος» και να διαταράξουν την ενότητα, αλλά γρήγορα απομονώθηκαν από το σύνολο των συναδέλφων μας .Εμείς, ως Διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενωτικά, υπεύθυνα και σοβαρά για το όφελος όλων των εργαζομένων.

Για την Ομοσπονδία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Κυρίτσης                                                    Αθανάσιος Σκόνδρας

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ