Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: “Κλιμακώνουμε την αντίδραση μας με συνεχείς κινητοποιήσεις”

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες -οι,

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο Περισσό μεγάλη παράσταση διαμαρτυρίας. Οι εργαζόμενοι απαίτησαν την άμεση υλοποίηση του διεκδικητικού πλαισίου της ΟΜΕ.

Η Διοίκηση του κ.Σαχίνη εξέδωσε την ίδια μέρα απεργοσπαστική ανακοίνωση με σκοπό να αποπροσανατολίσει. Μάταια όμως, οι εργαζόμενοι έδειξαν αποφασισμένοι και θυμωμένοι από τη συνεχή κοροϊδία του, έκαναν κατάληψη του Γραφείου του Δ/ντα Συμβούλου και σταμάτησαν οποιαδήποτε δραστηριότητα της Διοίκησης.

Μετά από αυτό σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου συνεδρίασε εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ και αποφάσισε ομόφωνα το εξής:

Να κλιμακώσει περεταίρω την αντίδραση της με συνεχείς κινητοποιήσεις σε διάφορους χώρους έως ότου η Διοίκηση αποφασίσει να κατανοήσει ότι εκτός από τους μετόχους έχουν ανάγκες και οι εργαζόμενοι.

Ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε ότι η ΟΜΕ προσέφυγε στον ΟΜΕΔ για την υλοποίηση όρων των ΣΣΕ και τη Πέμπτη ξεκινάει η διαδικασία.

Καλούμε τη Διοίκηση να σταματήσει να εμπαίζει τους εργαζόμενους υποσχόμενη αυτά που θα έπρεπε να υλοποιήσει εδώ και τρία χρόνια. Θέλουμε πραγματική στήριξη απέναντι στον τυφώνα της ακρίβειας.

Ελπίζουμε ότι ο κ.Σαχίνης δεν θα θελήσει να βάλει σε περιπέτειες την Εταιρεία.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας
Τσιτούρας Ευάγγελος        Κορλός Ηλίας

Υ.Γ. Πληροφορούμαστε ότι ετοιμάζεται από τη Διοίκηση νέος κανονισμός προσωπικού ερήμην της ΟΜΕ. Προειδοποιούμε το κ. Σαχίνη ότι το περιεχόμενο του υπάρχοντος Κανονισμού είναι αδιαπραγμάτευτο. Καλούμε τα στελέχη της Εταιρείας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στις επιδιώξεις τις Διοίκησης.

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ