Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Συγκέντρωση στο ΣτΕ – Τετάρτη 21/9 στις 8 πμ – Επιστροφή τώρα των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Υπουργείο Οικονομικών

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η μάχη για τη προστασία του νερού ως δημόσιο αγαθό συνεχίζεται.

Τη Τετάρτη συζητείται στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣΤΕ η προσφυγή της ΟΜΕ για τη μη εφαρμογή της πρόσφατης απόφασης για το νερό.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους με όποιο τρόπο μπορούν να βρίσκονται μπροστά από το ΣΤΕ (Πανεπιστημίου 47/49) τη Τετάρτη 8.00 π.μ.

Εργαζόμενοι και κοινωνία διαμαρτυρόμαστε για μια ακόμη φορά για την απαξίωση της δικαιοσύνης και απαιτούμε την άμεση εφαρμογή της πρόσφατης απόφασης του ΣΤΕ.

Επιστροφή τώρα των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Υπουργείο Οικονομικών.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε τη πρωτοφανή απόφαση της Διοίκησης να αναθέσει σε εταιρείες την παρακολούθηση μελών του Δ.Σ., στελεχών και εργαζομένων με πρόσχημα την δήθεν διαρροή πληροφοριών που ήταν γνωστές εδώ και μήνες. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει τα στελέχη για να τους καταστήσει ευάλωτους στα κάθε λογής κελεύσματα της.

Καλούμε τη Διοίκηση να πάρει πίσω αυτή την απαράδεκτη απόφαση που μας γυρίζει πίσω πολλές δεκαετίες, σε σκοτεινές εποχές.

Καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Εταιρείας αλλά και των εργαζομένων που μήνες τώρα τους εμπαίζει.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν δυναμικά για την αποκατάσταση τηςΚΙΝ νομιμότητας.

Για το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ

Ο ΠρόεδροςΟ Γεν. Γραμματέας
 Τσιτούρας Ευάγγελος Κορλός Ηλίας

 

Υ.Γ. Σας κοινοποιούμε επίσης και την επιστολή που έστειλε η ΟΜΕ προς τη Διοίκηση της Εταιρείας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ