ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σωματείο Αποχέτευσης: Άλλος ένας συνάδελφος στον κατάλογο των απωλειών της ΕΥΔΑΠ από την πανδημία

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του συνάδελφου και συναγωνιστή Στράτου Μπαλτά για τον πρόωρο θάνατό του από τον COVID-19.

Δυστυχώς άλλος ένας συνάδελφος μας έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των απωλειών της ΕΥΔΑΠ από την πανδημία που αυτή τη φορά χτύπησε την οικογένεια των εργαζομένων στην αποχέτευση.

Οι παλινωδίες των αποφάσεων της κυβέρνησης με τους ανεπαρκείς χειρισμούς της αφού δεν μπορεί εδώ και ένα χρόνο να υλοποιήσει ένα σοβαρό σχέδιο επιδημιολογικής επιτήρησης έχουν προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων, σε συνδυασμό με την ανικανότητα τους να προμηθεύσουν τη χώρα με επαρκή αριθμό εμβολίων, έχουν αφήσει τους πολίτες απροστάτευτους στο έλεος της πανδημίας.

Το Σωματείο μας έχει ζητήσει επανειλημμένα τόσο από τη Διοίκηση όσο και από τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας να συμπεριλάβει τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ στο πρόγραμμα εμβολιασμού ώστε να προστατευτούν όλοι οι συνάδελφοι. Δυστυχώς η ανταπόκριση της πολιτείας είναι ανύπαρκτη όπως άλλωστε και στο πρώτο κύμα που πάλι απευθυνθήκαμε και δεν  απάντησαν ποτέ στα ερωτήματα μας.

Ανεπαρκής έχει αποδειχθεί και η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ αφού δεν έχει καταφέρει να πείσει την επιτροπή εμβολιασμών για την ανάγκη ένταξης  της  ΕΥΔΑΠ στο πρόγραμμα εμβολιασμών.

Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα συναδέλφου δύναμη και κουράγιο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
             ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΝΤΙΤΣΑΣ                           ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here