Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Σύλλογος Μηχανικών ΕΥΔΑΠ: Ομόφωνη καταγγελία κατά Μ. Αγγελάκη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ 

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2019

Συνάδελφοι,                      

Η χθεσινή πρωτοφανής και αντιδεοντολογική ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΚΕ (4/07/2019), που επιτίθεται σε υπηρεσιακά στελέχη, μέλη του Συλλόγου μας, αγνοεί τις υπηρεσιακές αρμοδιότητες (νομοθεσίες, κανονισμούς και πρακτικές) της εκάστοτε οργανωτικής μονάδας.

Συγχέει την επαγγελματική και υπηρεσιακή ιδιότητα συναδέλφων μηχανικών με την πολιτική τους θέση και αντίληψη. Οι υπηρεσιακές δραστηριότητες οφείλουν και πρέπει , να προγραμματίζονται και να υλοποιούνται αδιάλειπτα , ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έρχονται εκλογές.

Το αντισυναδελφικό μένος της παράταξη ΑΚΕ, αδικεί όλους τους μηχανικούς, μέλη του Συλλόγου μας, οι οποίοι διαχειρίζονται με επαγγελματισμό και αφοσίωση δύσκολες υποθέσεις της εταιρείας έχοντας αναλάβει παραπάνω ευθύνες από αυτές που τους αναλογούν, παρά το γεγονός ότι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μισθολογικές μειώσεις των αποδοχών τους .

Η Εταιρεία έχει συνέχεια και συνέπεια και το σύνολο του Συλλόγου των Μηχανικών στέκεται και οφείλει να στέκεται πάνω από μικροκομματικά και μικροπαραταξιακά συμφέροντα.

Ως εκ τούτου τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρική πραγματικότητα και προκαλούν αντιπαραθέσεις που δεν ωφελούν κανένα.

  ΟΜΟΦΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            H ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ                           ΜΑΙΡΗ ΛΙΑΠΗ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ