Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Προσωπικού: Γενική Συνέλευση τροποποίησης του καταστατικού – Σήμερα στις 12:30 π.μ. στον Περισσό

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16/2/2024

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Καλούμε τους συναδέλφους μέλη μας να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση τροποποίησης του καταστατικού του σωματείου μας Δευτέρα 19 Φλεβάρη στις 12:30 π.μ. στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Περισσού.

Με βάση και τις νεότερες εξελίξεις είναι απαραίτητη η επιτυχία της καταστατικής Γ.Σ. έτσι ώστε να αλλάξει τα άρθρα του καταστατικού που αφορούν στην απαρτία των Γ.Σ. έτσι ώστε να είναι δυνατή η σύγκληση τους και η δυνατότητα λήψης αποφάσεων (π.χ. για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών, κινητοποιήσεων κ.λ.π.), καθώς και να επιτευχθεί η ευθυγράμμιση του χρόνου της θητείας του  σωματείου μας (από 2 χρόνια σε 3) ώστε να είναι ίδια με όλα τα υπόλοιπα πρωτοβάθμια σωματεία και την Ομοσπονδία και να μη γίνεται το σωματείο μας αντικείμενο λεηλασίας μελών και ψήφων.

Στην Γενική Συνέλευση θα γίνει αναφορά σχετικά με τις εξελίξεις για τους νεότερους συναδέλφους, τις εξελίξεις σχετικά με τις διεκδικήσεις των ρεπό και της 6ης ημέρας και την έναρξη των διαπραγματεύσεων στο κρίσιμο μέτωπο της διαπραγμάτευσης για τη νέα ΣΣΕ.
θα τεθεί προγραμματισμός περαιτέρω δράσης μας και η ανάγκη κλιμάκωσης της. Για όλους τους παραπάνω λόγους κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή σας.

Η απαρτία θα βεβαιωθεί εκτός από τη φυσική παρουσία και με email που θα σταλεί στα μέλη μας τα οποία θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά.
Η πλατφόρμα ηλεκτρονικά θα είναι ανοιχτή από τις 9:00 π.μ. ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα  συμμετοχής σε κανένα.

Επίσης εφόσον επιτευχθεί απαρτία τα μέλη που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά παρουσία θα μπορούν να ψηφίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Παρακολουθούμε τα email μας και ελέγχουμε και τα ανεπιθύμητα (SPAM) για όσους θέλουν να πάρουν μέρος ηλεκτρονικά στη Γ.Σ. Θα υπάρχει φόρμα που θα δηλωθεί η συμμετοχή και σύνδεσμος (ZOOM) ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στη ΓΣ και να έχουν εικόνα από την αίθουσα.

Επίσης το σωματείο μας επιδιώκοντας να πετύχει την μεγαλύτερη συμμετοχή θα ναυλώσει λεωφορεία που θα παραλαμβάνουν τους εργαζόμενους από την εργασία τους και θα τους επιστρέφουν εκεί. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα.

Ρετουνιώτης Σάκης: 6972716399  –  Καψάλης Παναγιώτης: 6934 224715
Χαρατσής Μανώλης: 6981576240 –  Λιάκας Γιάννης: 6974759774

Όλα τα μέλη του σωματείου μας που θα πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση με φυσική παρουσία δικαιούνται άδεια και μπορούν να φύγουν νωρίτερα από την υπηρεσία και να μην επιστρέψουν στην εργασία τους.

Παίρνουμε όλοι μέρος στην ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΣ την Δευτέρα 19 Φλεβάρη στη 12:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Περισσού.

Το λινκ για το zoom για να παρακολουθήσετε την συνέλευση εξ αποστάσεως είναι το εξής:
https://us05web.zoom.us/j/84185491675?pwd=dhrFdpGVKEwIHUxrJzwooJcLvR4mqj.1

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ρετουνιώτης ΣάκηςΧαρατσής Μανώλης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ