Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 18 Φλεβάρη απεργούμε ενάντια στο Νομοσχέδιο που ενταφιάζει την κοινωνική ασφάλιση

17.02.2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙ 

ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στην αυριανή 24ωρη Απεργία που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, για να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το οποίο βάζει ταφόπλακα στο παρόν και τον μέλλον των συντάξεων και της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Το Νομοσχέδιο συνιστά μια αντι-ασφαλιστική παρέμβαση της κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όχι μόνο δεν αλλάζει το χάρτη του Ασφαλιστικού προς όφελος των εργαζομένων και των συνταξιούχων αλλά  παγιώνει όλο το καταστροφικό αντι-ασφαλιστικό νομοθετικό πλέγμα που επιβλήθηκε την περίοδο των Μνημονίων.

Το νομοσχέδιο καταργεί την 13η σύνταξη, προχωρά στο περαιτέρω ξήλωμα των εναπομεινάντων αναδιανεμητικών και καθολικών διατάξεων, προετοιμάζει το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και ιδιαίτερα της Επικουρικής στην κατεύθυνση Πινοσέτ.

Σας καλούμε να αντισταθούμε ενωμένοι απαξιώνοντας διχαστικά καλέσματα όπως αυτό της πλειοψηφίας του Συλλόγου Προσωπικού που εξυπηρετούν την κυβερνητική πολιτική.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ΜΑΖΙΚΑ στην 24ωρη απεργία και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. για να ακυρώσουμε στην πράξη τον κυβερνητικό σχεδιασμό που θέλει να ενταφιάσει την κοινωνική ασφάλιση

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ