Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία 18/2 για το ασφαλιστικό

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

Αθήνα 14 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

24ωρη Απεργία 18 Φλεβάρη

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Στη συνεδρίαση της, την 14.2.2020 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της στην εικοσιτετράωρη Απεργία την Τρίτη 18 Φλεβάρη που προκήρυξε το Ε.Κ.Α. και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και με τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις. Η κυβέρνηση παγιώνει όλες τις προηγούμενες περικοπές των συντάξεων, διατηρεί χαμηλά στις περισσότερες κατηγορίες τα ποσοστά αναπλήρωσης, διατηρεί τα υψηλά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, καταργεί το συνταξιοδοτικό βοήθημα που δόθηκε τον Μάιο του 2019 αλλά το κυριότερο καταργεί ουσιαστικά τις επικουρικές συντάξεις με την ενσωμάτωση του ταμείου στον ΕΦΚΑ. Η κοινωνική ασφάλιση είναι υπόθεση όλων μας, αφορά τον κόπο και το μόχθο των εργαζομένων και δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση της.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ΜΑΖΙΚΑ στην απεργία και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. για να ακυρώσουμε στην πράξη το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θέλει να απαξιώσει την κοινωνική ασφάλιση.

Προσυγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 10:00

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Κορλός Ηλίας
Ο Γεν. Γραμματέας
Κυρίτσης Δημήτρης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ