ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4.6.2019
Συνάδελφοι τους αφήνουμε στην κρίση σας!
Συναδέλφισσες & συνάδελφοι
Οι πρακτικές αυτές, επίκαιρες τελευταία και σε άλλες διαδικασίες όπως στο Δ.Σ. της ΟΜΕ, όπως και σε ΔΣ Συλλόγων κτλ. όπως και η έκδοση υβριστικών ανακοινώσεων έναντι συναδέλφων δε μας ξενίζουν καθόλου, αυτό το οποίο όμως μας εντυπωσιάζει είναι η απόλυτη εναρμόνιση και σύμπλευση της ΑΚΕ με την ΕΣΚ.
Η σύμπλευση αυτή και συνεργασία δεν είναι κάτι καινούργιο.
Παρατηρείται κατά κόρον αλληλοϋποστήριξη και συνεργασία και στους συλλόγους όπως στην εκλογή του υποψηφίου προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου από την παράταξη της ΑΚΕ με τη ψήφο της ΕΣΚ.
Αποτελέσματα των παραπάνω είναι:
- H συνεργασία με συγκεκριμένη εταιρεία διανομής ταινιών κινηματογράφου, αξίας 150.000 ευρώ περίπου.
- Η συμφωνία για την προμήθεια του μπαρ του κινηματογράφου πάλι από συγκεκριμένη εταιρία, αξίας 20.000 ευρώ περίπου.
Γιατί οι παραπάνω συνεργασίες επιλέχθηκαν χωρίς την επιβεβλημένη έρευνα αγοράς και την εξέταση εναλλακτικών προσφορών από άλλους προμηθευτές όπως είχε προτείνει η Συμμαχία και οι υπόλοιπες παρατάξεις;
Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι, παρότι η Γενική Διευθύντρια Πελατών συνέταξε τη διακήρυξη για τη σύμβαση που οδήγησε στο φιάσκο με την Cosmote value, σχετικά με τη σύναψη συμβάσεων για τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, τώρα προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες που απορρέουν από τη σύμβαση αυτή δρομολογώντας την υπογραφή της από άλλη Γενική Διεύθυνση;