Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Β. Μουτάφη, κύκνειο άσμα: “Αντισταθείτε σε χυδαιότητες, διασπάσεις και στο δήθεν νέο που υποκρύπτει διαπλοκή”

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ
Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι με προσωπική ανακοίνωση και γράφω σε πρώτο ενικό, όμως το θεωρώ αναγκαίο να σας ευχαριστήσω για την ολόθερμη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από 34 χρόνια εργασίας στην ΕΥΔΑΠ και 30 χρόνια ενεργής συμμετοχής στα συνδικαλιστικά δρώμενα, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου.

Ως πρόεδρος της ΟΜΕ και ως εκπρόσωπος των εργαζομένων για 12 χρόνια νομίζω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για να βελτιωθεί η θέση των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ σε όλα τα επίπεδα.

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα απ` το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους δώσαμε τις μάχες για τα δικαιώματα του προσωπικού και των πολιτών για μια ΔΗΜΟΣΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΥΔΑΠ.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα και την κάθε μία για αυτή την πορεία, είτε με στηρίξατε είτε όχι.

Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν τυχερός γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλούς συναδέλφους από τους οποίους βοηθήθηκα στα καθήκοντά μου και έμαθα πτυχές της λειτουργίας του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ άγνωστες για εμένα.

Πάνω απ` όλα όμως μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω συναδέλφους που αγαπάνε την ΕΥΔΑΠ, αγαπάνε τη δουλειά τους, αγαπάνε τον πολίτη.

Πολλοί απ` αυτούς, μέλη άλλων παρατάξεων τα έδωσαν όλα για να υπάρχει εύρυθμη και διαφανής λειτουργία της ΕΥΔΑΠ.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ειδικότερα στα 7 χρόνια μνημονιακών πολιτικών ότι αρκετοί συνάδελφοι πρότασσαν το εμείς έναντι του εγώ.

Το καλό του συνόλου των εργαζομένων έναντι των συμφερόντων της συντεχνίας. Δυστυχώς η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη ιδιαίτερα στα δύσκολα δεν τους χαρακτηρίζει όλους και κάποιοι αρκούνται στο να ιδρύουν εφήμερα μικρομάγαζα.

Με μοναδικό γνώμονα το καλό της ΕΥΔΑΠ και των εργαζομένων παρέμεινα σταθερός σε αρχές και αξίες μακριά από λαϊκισμούς και αλαζονείες.

Αυτό βέβαια είχε κόστος γιατί πολλές φορές έγινα αντιδημοφιλής, γιατί έλεγα αλήθειες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με το καλό των λίγων αλλά πάλευα για το μακροχρόνιο συμφέρον των πολλών.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Σας καλώ για άλλη μια φορά να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ που αποτελείται από έμπειρα, ικανά και κυρίως έντιμα πρόσωπα.

Αντισταθείτε σε λαϊκισμούς, ιδιοτέλειες, σκοπιμότητες, χυδαιότητες, διασπάσεις και κυρίως στο δήθεν νέο που υποκρύπτει διαπλοκή μέσα από δήθεν καινοφανείς διαδικασίες.

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Μουτάφης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ