Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, 2025
ΣYΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ • ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Προσωπικού: Συγκέντρωση στον Περισσό – Άνοιξε η κουβέντα για την νέα συλλογική σύμβαση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε. Υ.Δ. Α. Π.

“Όπως ήταν αναμενόμενο η συνέλευση μετατράπηκε σε συγκέντρωση λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε αλλά έγινε μια πρώτη καταγραφή απόψεων.

Αρκετά μέλη του ΔΣ από τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται πήραν τον λόγο και τοποθετήθηκαν αλλά και συνάδελφοι μέλη του συλλόγου μας έβαλαν το δικό τους χρώμα στην συζήτηση που άνοιξε για την νέα ΣΣΕ το επόμενο διάστημα μελη του ΔΣ θα επισκέπτονται τους χώρους και θα ανοίγουν την κουβέντα με τους συναδέλφους για την νέα ΣΣΕ.

Έχει παγιωθεί στην συνείδηση των συναδέλφων ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να βγαίνει στους χώρους και να προκαλεί την συζήτηση και την ζύμωση αλλά και βήμα το βήμα να κερδίσει το συνδικάτο ξανά την εμπιστοσύνη των εργαζομένων.”

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ