Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: Η ξεφτίλα της ΟΜΕ και οι συναντήσεις με τους προεκλογικούς διορισμένους

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα, 03 Ιουλίου 2019

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

Βγήκε και η γνωστή τριάδα της ΟΜΕ, ΣΕΚΕΣ, «ΔΑΚΕ» και ΣΥΜΜΑΧΙΑ, για να στηρίξει δήθεν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΥΑΘ. Αφού καταδίκασε τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ σε παράταση των μνημονιακών περικοπών του Ν.4024, χωρίς να φέρει καμία απολύτως αντίσταση, τώρα βγαίνουν να στηρίξουν τους εργαζόμενους της ΕΥΑΘ με δακρύβρεχτες ανακοινώσεις.

Αναρωτιόμαστε πόση υποκρισία και πόση κοροϊδία πια θα δούμε ακόμα, από τους δήθεν «ανυπότακτους». Έβγαλαν ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για να στηρίξουν τις μνημονιακές περικοπές των συναδέλφων και φυσικά την αγαπημένη τους Διοίκηση που τώρα αποτελεί παρελθόν. Προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δήθεν διαπραγματεύτηκαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με μόνο κερδισμένο το Υπερταμείο και χαμένους όλους τους εργαζόμενους.

Αφού βέβαια βγήκαν να καταγγείλουν το Υπερταμείο, και συγκάλεσαν έκτακτο Συμβούλιο, για να υποστηρίξουν την απερχόμενη Διοίκηση, τώρα από ότι μαθαίνουμε έκαναν χθες μυστική συνάντηση με τους “προεκλογικούς διορισμένους” του Υπερταμείου, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, προφανώς για να γλείψουν και αυτούς. Η γνωστή παρέα της ΟΜΕ και η διορισμένη Διοίκηση της τελευταίας στιγμής, συναντήθηκαν εν κρυπτώ χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι παρατάξεις και χωρίς την παρουσία του ΔΣ και της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΜΕ. Αναρωτιόμαστε αυτοί που έτρεξαν να αναλάβουν τη Διοίκηση λίγες μέρες πριν τις εκλογές, έχουν ενημερωθεί για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τις συναντήσεις με την ΟΜΕ;

Την ώρα που όπως είχαμε τονίσει, η παροχή κουπονιών προς τους συναδέλφους είναι κυριολεκτικά στον αέρα, το παρεάκι της ΟΜΕ ψάχνει απεγνωσμένα καινούργιες συμμαχίες. Είχαμε τονίσει την άμεση αναγκαιότητα να κατοχυρωθούν τα κουπόνια στη ΣΣΕ, για να μη φτάσουν ποτέ ξανά οι εργαζόμενοι στο σημείο να γίνονται επαίτες για τα αυτονόητα. Η παροχή των διατακτικών τροφής, είναι μία πάγια παροχή από το 2014 και όχι ένα ευκαιριακό πολιτικό παιχνίδι. Βέβαια οι δήθεν αγωνιστές βιαζόντουσαν τότε να υπακούσουν τις εντολές της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της προηγούμενης Διοίκησης.

Η πλήρης απραξία και η ξεδιάντροπη κοροϊδία είναι το μόνο που μπορεί να τους περιγράψει. Καλό θα ήταν λοιπόν πριν στηρίξουν το δίκαιο και δυνατό αγώνα των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, που δεν επέλεξαν να ξεπουληθούν για μια καρέκλα, όπως έκανε η τριάδα ΣΕΚΕΣ, «ΔΑΚΕ», ΣΥΜΜΑΧΙΑ, να μην είχαν προδώσει τους συναδέλφους στην ΕΥΔΑΠ.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ