Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Κρουαζέρα θα σε πάω”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ» ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται από ότι μαθαίνουμε η πρακτική κάποιων συνδικαλιστών της αποχέτευσης και «εκπροσώπων εργαζομένων» – ταξιδιωτών, να περιφέρονται σε διάφορα ταξιδάκια με χρήματα της Εταιρείας. Με πρόφαση κάποιες δήθεν επιτροπές, οι ίδιοι άνθρωποι πηγαινοέρχονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη, προφανώς για να γνωρίσουν νέα μέρη και εμπειρίες. Από την Κίνα τώρα φτάνουν στη Βιέννη, φυσικά με όλα τα έξοδα τους και τις αποζημιώσεις εξωτερικού, πληρωμένα από τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ.

Αυτή η πρακτική της «ταξιδιωτικής επιχορήγησης» των κομματικών ημετέρων, καθιερώθηκε με την έγκριση και τις ευλογίες της πρώην Διοίκησης Μπενίση, από ότι βλέπουμε όμως συνεχίζεται κανονικότατα και με τις ευλογίες της νέας Διοίκησης Σαχίνη.

Είναι λυπηρό η ΕΥΔΑΠ να παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα, ξεδιάντροπης επιχορήγησης κομματικών στελεχών, τα οποία δήθεν υπηρετούν τα συμφέροντα των εργαζομένων. Η Διοίκηση θα πρέπει να πάρει θέση άμεσα, να αποσαφηνίσει και να ελέγξει τους σκοπούς και τους στόχους αυτών των ταξιδιών και φυσικά το κατά πόσο αυτά είναι απαραίτητα για τις ανάγκες της Εταιρείας και άρα θα πρέπει να πληρώνονται από τα ταμεία της. Περιμένουμε βέβαια απάντηση και από τους ίδιους τους επιχορηγούμενους τουρίστες που μέχρι τώρα τηρούν σιγήν ιχθύος.

Τη στιγμή που υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις στην Εταιρεία, σε ΜΑΠ, εξοπλισμό και λοιπές άλλες άμεσες ανάγκες, είναι τουλάχιστον προκλητική η πρακτική της κατασπατάλησης πόρων σε ημέτερους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ