Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ: “Γιατί τρέμει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ τις εκλογές;” 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

                                                     1 Μαρτίου 2022

Γιατί τρέμει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ τις εκλογές; 

Πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση, έχουμε συνηθίσει πλέον ότι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ότι έχει απομείνει από το ΣΕΚΕΣ, αρχίζουν τα ίδια ψεύδη και λασπολογίες, στην προσπάθεια τους να κάνουν έστω και λίγο αισθητή την παρουσία τους. Γνώριμος πια ο πανικός τους αφού ξέρουν καλά ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση θα πέφτουν ακόμα και πιο χαμηλά. 

Η απόγνωση τους δεν κρύβεται αφού έχασαν τις καρεκλες τους στην ΟΜΕ, κάτι που τους πονάει πολύ, όπως και στο Σύλλογο Προσωπικού που μανιωδώς επεδίωκαν να μπουν στο κέντρο των εξελίξεων με οποιοδήποτε τρόπο.

Είναι τέτοια δε η μανία τους που προσπάθησαν για πρώτη φορά στα χρονικά συλλόγου, να αποτρέψουν τη Γενική Συνέλευση, ώστε να μην υπάρχει απαρτία και να δημιουργήσουν το γνωστό και αγαπημένο τους μπάχαλο. Έκαναν το παν για να μην υπάρξει η απαρτία, ώστε να μείνει ο Σύλλογος χωρίς Διοίκηση. Οι εργαζόμενοι όμως δεν τους έκαναν το χατίρι, και ο Σύλλογος μας προχωράει κανονικά στις εκλογές.

Είναι γνωστή άλλωστε η ανικανότητα τους που μερικές φορές προκαλεί ακόμη και γέλιο. Όπως στο τελευταίο ΔΣ που ζήτησαν και έκαναν κατάληψη, μόνο που μπέρδεψαν τα κτίρια… η Διοίκηση ήταν στο κτίριο του Περισσού και αυτοί έκαναν κατάληψη στη Λαοδικείας. Τι να πούμε αγαπητοί Συνάδελφοι…

Βέβαια μπορεί και να μην ήθελαν και τόσο πολύ την κατάληψη μιας και από τη μια μας είπαν ότι το ΔΣ είναι παράνομο και δεν μπορεί να συνεδριάζει και από την άλλη ο εκπρόσωπος τους στο ΔΣ, μετείχε και ψήφισε νομιμοποιώντας το κανονικά!

Μας μιλούν για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι ο δικός τους άνθρωπος κ. Κορλός ήταν τότε Πρόεδρος της ΟΜΕ και μέλος της επιτροπής υλοποίησης του συγκεκριμένου θέματος. Τι έκανε λοιπόν για αυτό; Ότι έκαναν και με την υπογραφή της ΣΣΕ που μας φόρτωσαν για πάντα τις μειώσεις του μνημονίου που είχαν καταργηθεί. Μάλλον  προσπαθούσαν να ευχαριστήσουν την τότε αγαπημένη τους Διοίκηση; Δεν μας έχουν εξηγήσει μέχρι τώρα, μάλλον δυσκολεύονται.

Το ίδιο φυσικά κάνουν και για το ΕΥΣ που δήθεν τους καίει, παίζοντας το γνωστό τους θέατρο, όταν όμως τα στελέχη τους έπαιρναν από το χέρι τους συμβούλους για να τους πάνε από κτίριο σε κτίριο δίνοντας τους όλα τα στοιχεία για να προετοιμάσουν την εργολαβία, και μετείχαν στην επιτροπή για το ΣΔΙΤ σιωπούσαν. Βεβαίως πήραν ανταλλάγματα για τη σιωπή τους αυτή. 

Τα «ανταλλάγματα» άλλωστε είναι αυτά που τους καίνε, μιας και στα δύο χρόνια θητείας του Συλλόγου Προσωπικού, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πάρουν καρέκλες για να σταματήσουν να δημιουργούν χάος και προβλήματα. Ποτέ δεν συνεισέφεραν ούτε φέρανε μια ουσιαστική πρόταση για την πρόοδο του Συλλόγου και την προσφορά στα μέλη του.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σε πείσμα πολλών που θέλουν το αντίθετο, ο Σύλλογος Προσωπικού αυτά τα δύο χρόνια, υπήρξε πρωτοπόρος και πάντα παρόν στο πλευρό όλων των μελών του. Με στοχευμένες πράξεις και δράσεις προόδευσε και στάθηκε στο ύψος όλων των περιστάσεων.

Οι εκλογές πλησιάζουν και όλοι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που μάχονται για τους συναδέλφους και ποιοι μάχονται για τον εαυτό τους. Οι κενές αντιπαραθέσεις ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές, δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Η επιλογή είναι σοβαρότητα, συνέπεια και ενότητα! 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ