ΕΚΟ ΕΥΔΑΠ ΝΔ: “Τα χαμόγελα της αποτυχίας”

0
194

ΕΚΟ ΕΥΔΑΠ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

Και πάνω εκεί που ψάχναμε να δούμε τι ακριβώς έχουν απογίνει όλα τα πρώην δήθεν λαμπρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά τους είδαμε να ποζάρουν μαζί με τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ μέσα στα χαμόγελα και το νάζι, σαν να μην είχαν αποτύχει παταγωδώς σε όλα όσα έκαναν.

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε αν χαμογελάνε επειδή είναι τόσο χαρούμενοι με το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψαν, το δημοψήφισμα τραγέλαφο, το κλείσιμο των τραπεζών, το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας, τη συνεργασία τους με τους μπαχαλακηδες και τους ακραίους, τα θύματα που άφησαν πίσω τους στο Μάτι και τη Μάνδρα, τα 20 εκ. ευρώ που τζόγαραν στην τράπεζα Αττικής, τις μειώσεις των συντάξεων και πολλά αλλά ακόμα.

Λυπηρό βεβαίως να βλέπουμε και τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να συνυπάρχει με τέτοια στελέχη αν και δε μας εκπλήσσει και πολύ αν κρίνουμε από την ανυπαρξία και την απραξία που τη διακατέχει, κλασικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα να υλοποιήσουν το νέο οργανόγραμμα που έφτιαξαν προφανώς για να προλάβουν να βολέψουν κι άλλους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα να καταφέρουν να βάλουν μια τάξη στο χάος των κτιριακών παρεμβάσεων, ακόμα να καταφέρουν να υπογράψουν Σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να αυξήσουν τους μισθούς τους και να δώσουν και παντεσπάνι στους συμβούλους που επέλεξαν και οι οποίοι απλώς εισπράττουν και έργο μηδέν. Πιο ΣΥΡΙΖΑ πεθαίνεις…

Μας μιλάνε για διακοπές νερού, αυτοί που επί των ημερών τους ξεκίνησαν και υλοποίησαν τις περισσότερες διακοπές υδροδότησης. Μιλάνε για τη Σύμβαση, αυτοί που έβαλαν τον Υπουργό τους να χρεώσει 270 εκ. ευρώ την ΕΥΔΑΠ με μόνο στόχο να την ξεπουλήσουν σε συμφέρουσα τιμή. Μιλάνε για οικονομία, αυτοί που έφτασαν τη χώρα ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Ευτυχώς η χώρα άλλαξε σελίδα. Ευτυχώς έχουμε μια κυβέρνηση που ξέρει πως να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προστατέψει τους πολίτες σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε. Με μέτρα στήριξης της υγείας, της κοινωνίας αλλά και την οικονομίας, που βρίσκεται αντιμέτωπη σε παγκόσμιο επίπεδο με μια απίστευτη κρίση.

Η ώρα της ελευθερίας ήρθε μαζί με το εμβόλιο και η νέα χρονιά θα μας βρει όλους ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στην κανονικότητα. Θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω και θα προχωρήσουμε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία. 

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και μια Νέα Δυναμική Χρόνια γεμάτη χαρά και νέες προοπτικές!

ΤΟ ΔΣ ΕΚΟ ΝΔ ΕΥΔΑΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ