ΝΔ ΕΥΔΑΠ: Πρωταπριλιάτικο αστείο το Οργανόγραμμα της Διοίκησης 

0
174

ΕΚΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 1 Απριλίου 2021

Πρωταπριλιάτικο αστείο το Οργανόγραμμα της Διοίκησης 

Δυστυχώς μετά την μεγάλη καθυστέρηση για την έναρξη του νέου Οργανογράμματος, έρχεται και η μεγάλη αδυναμία στελέχωσης του. Η Διοίκηση δείχνει να μην είναι ικανή να φέρεις εις πέρας την οργάνωση και στελέχωση του οργανογράμματος που η ίδια σχεδίασε. Ίσως να φταίει βέβαια και το γεγονός ότι δεν ξέρει πως να «χώσει» όσο περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί, στις διευθυντικές θέσεις που επιθυμούν.

Από την άλλη μεριά το μπάχαλο του οργανογράμματος είναι δίχως προηγούμενο. Πρώτα έφερε το οργανόγραμμα τέλος Νοεμβρίου με ημερομηνία έναρξης 1/1/2021. Μετά ζητάει παράταση για να ξεκινήσει 1/4/2021. Στις 31/3/2021 μέσα στη νύχτα μας ενημερώνει ότι παρά την τρίμηνη παράταση, δεν έχει καν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη στελέχωση του οργανογράμματος. Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις προσωπικού για τη στελέχωση, δεν έχουν στελεχωθεί υπηρεσίες και διευθύνσεις τις οποίες δημιούργησε και οι οποιες δεν έχουν καν αρμοδιότητες. Οι συνάδελφοι που χαρακτηρίζει ως «εκτελούντες χρέη» καλούνται να κάνουν ταυτόχρονα τους Γεν. Διευθυντές, τους Διευθυντές, τους Συμβούλους, τους Προϊσταμένους κ.ο.κ. Μάλλον ο Διευθύνοντας νομίζει ότι μας δουλεύει, διαφορετικά δεν εξηγείται αυτό το «αστείο» με το οργανόγραμμα που το μόνο που κατάφερε ήταν να μας αποδείξει περίτρανα για μια ακόμη φορά, την προχειρότητα και την ανεπάρκεια, με τις οποίες αντιμετωπίζει τα πάντα μέσα στην εταιρεία. Είναι σαν να έχει περάσει μια βολτίτσα απέξω και καταλάθος μπήκε μέσα νομίζοντας ότι μπορεί και να διοικήσει, μαζί με τους ακριβοπληρωμένους συμβούλους που διορίζει συνεχώς.

Το ένα μετά το άλλο, όλα τα ζητήματα σημειώνουν καθυστερήσεις, παραλείψεις και λάθη, με μόνο κοινό παρονομαστή τα συριζόπουλα. Μάλιστα σε σημαίνουσα διευθυντική θέση, με μεγάλα έργα και συμβούλους, τοποθετήθηκε για μια ακόμη φορά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που μάλιστα επιμελήθηκε και το τόσο πετυχημένο οργανόγραμμα. «Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει και ο λογαριασμός πληρωμένος από την εταιρεία».

Η εταιρεία μετράει ήττες, σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, με τη Διοίκηση να αποδεικνύει μέρα με τη μέρα πόσο ανίκανη είναι να διαχειριστεί τις ευθύνες που τις έχουν δοθεί.

Είναι πλέον προφανές ότι η παρούσα Διοίκηση είναι απλώς μια συνέχεια της προηγούμενης Συριζαϊκής και μάλλον έχει ημερομηνία λήξης πολύ συντομότερη από όσο φαντάζεται, καθώς από ότι φαίνεται και αυτή μόνο εκτελών χρέη είναι και το γνωρίζει πολύ καλά.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΚΟ ΝΔ ΕΥΔΑΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ