Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ενωτική Δημοκρατική Συμμαχία: “Η πολύσυμμετοχική πρόταση που παρουσιάσαμε καταξιώθηκε στη συνείδηση όλων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ”

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Αθήνα, 28 Ιουνίου  2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες-οι,

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, με σοβαρότητα, με ρεαλιστικές και καινοτόμες προτάσεις, χτίζοντας συμμαχίες με εργαζομένους που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον όλων μας μέσα στην Εταιρεία, είναι ο πολυσυμμετοχικός συνδυασμός που κατατέθηκε στην κρίση όλων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και επικυρώθηκε θετικά καταλαμβάνοντας τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και 2 έδρες στην ΕΥΑΕ.

Το δυναμικό και πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα έτυχε τεράστιας αποδοχής από τους εργαζόμενους οι οποίοι επικρότησαν αυτή τη προσπάθεια ενισχύοντας τα ποσοστά μας από 26,6% το 2017 σε 36,6% σήμερα, ενώ σε απόλυτο αριθμό ψήφων ο συνδυασμός μας ενισχύθηκε κατά 39%, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς που παρουσίασαν σημαντική πτώση στην εκλογική τους επιρροή ΑΚΕ – ΔΑΚΕ (ΕΑΚΕ) μείωση κατά -5,6%, ΣΕΚΕΣ μείωση κατά -1.2%, ΠΑΣΚΕ  μείωση -3% και οριακή  αύξηση για την ΕΣΚ +0.3%.

Οι εργαζόμενοι έστειλαν ηχηρό  μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και η πολύσυμμετοχική πρόταση που παρουσιάσαμε καταξιώθηκε στη συνείδηση όλων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ ως η μοναδική εναλλακτική λύση απέναντι στον παλαιοκομματισμό, την περιχαράκωση και την έλλειψη ρεαλιστικών θέσεων των πολιτικών μας αντιπάλων.

Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όλους τους συνάδελφους που συμμετείχαν στις εκλογικές  διαδικασίες για την εκλογή των εκπροσώπων στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ και στην ΕΥΑΕ με ποσοστό συμμετοχής που άγγιξε το 82,1 %.

Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όλους τους συνάδελφους που μας στήριξαν και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας :

  • που δεν υπέκυψαν  στις πιέσεις της Διοίκησης Σαχίνη – Τόσιου.
  • που δεν υπέκυψαν στην προσπάθεια πόλωσης από την πλευρά των αντιπάλων μας και με σύνεση και ήθος προέβαλαν στους εργαζόμενους τις θέσεις τους συνδυασμού μας.

Οι εργαζόμενοι μέσα από την εκλογική διαδικασία ‘έστειλαν Ηχηρό Μήνυμα ‘

Ενάντια

  • Στην ιδιωτικοποίηση του ΕΥΣ
  • Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μην υλοποιήσει την απόφαση του ΣτΕ
  • Στην αφαίμαξη των ταμειακών διαθεσίμων της ΕΥΔΑΠ
  • Στις μηδενικές αυξήσεις και την υποβάθμιση των συνθηκών ασφάλειας και υγείας στους εργαζόμενους.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Οι υποψήφιοι

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ