Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Γ. Αλεξανδράκης: “Για μία ακόμα φορά ο κ. Αγγελάκης καταψήφισε παροχές εργαζομένων”

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ

Αλεξανδράκης Γιώργος

 Αθήνα, 2.7.2020  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Μέρα με τη μέρα το κίνημα για την προστασία του νερού βρίσκει όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση στην κοινωνία. Μέρα με τη μέρα ο αγώνας μας για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα και της πρόσβασης στο βασικό αυτό κοινωνικό αγαθό προσελκύει νέους υποστηρικτές και γίνεται συνείδηση σε όλο και περισσότερους πολίτες ότι το νερό δεν μπορεί να γίνει εμπόρευμα. Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το νερό δεν είναι αντικείμενο συναλλαγών που θα αυξήσουν τα κέρδη εργολάβων και πολυεθνικών. Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι συνείδηση η ανάγκη της δημόσιας ΕΥΔΑΠ στην υπηρεσία του πολίτη..

Η κυβέρνηση  με τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες που υιοθετεί στερείται πειστικών επιχειρημάτων για την κοινωνική ωφέλεια μιας ιδιωτικοποίησης με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε ανακρίβειες και ψεύδη.

Στο στάδιο αυτό της κλιμάκωσης των προσπαθειών μας, που προϋποθέτει  συστράτευση όλων των εργαζομένων στον κοινό αγώνα, εμφανίζεται ο Κος Αγγελάκης με διχαστικό λόγο, να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους , να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του ως συνδικαλιστής  και  για μια ακόμη φορά να στραφεί ενάντια στους συναδέλφους του.

Δεν είναι τυχαίο ότι με την πολιτική αυτή προσπαθεί να διασπείρει διχόνοια και έριδες επιτιθέμενος προσωπικά τη στιγμή που θα έπρεπε να στηρίζει το κίνημα. Όλοι όμως γνωρίζουν  ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κατά την προσφιλή του τακτική θυσιάζει τα συμφέροντα των εργαζομένων στο βωμό των προσωπικών του φιλοδοξιών.  Απορίας άξιο είναι το γεγονός πως στο κείμενο που κυκλοφόρησε παραμονές της συνέντευξης τύπου της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ και του Σωματείου της ΕΥΑΘ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ουδεμία αναφορά γίνεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την προστασία του νερού αλλά αντίθετα έχουμε παράθεση μικροκομματικών και προσωπικών επιθέσεων.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι για μία ακόμα φορά ο Κος Αγγελάκης καταψήφισε παροχές εργαζομένων επικαλούμενος διαδικαστικά προσχήματα.

 

 

 

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό θα ήταν να κατονομάζουμε τις παροχές, έστω και επιγραμματικά, για να ξέρουμε όλοι τι γίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ