Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μ. Αγγελάκης: “Στο δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ”

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Αγγελάκης Μανώλης 

Αθήνα, 03 Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου

Στο δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε με τον κύριο Αλεξανδράκη και τα γραφόμενα του, όταν όλοι μαζί δίνουνε τον αγώνα μας κατά της εκχώρησης του ΕΥΣ. Στο δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει κάθε φορά που κάποιος τους υπενθυμίζει τις ευθύνες τους, έτσι και ο έτερος εκπρόσωπος μόλις ήρθε αντιμέτωπος με την αλήθεια της ψήφου του που εκχώρησε όλες τις αρμοδιότητες για τους εργαζόμενους στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, είπε να σφυρίξει αδιάφορα προς την άλλη πλευρά.

Που ήταν ο κ. Αλεξανδράκης όταν η ΕΥΔΑΠ έμπαινε στο Υπερταμείο; Γιατί τότε δεν εμφάνιζε το επαναστατικό και δήθεν ενωτικό του πνεύμα; Ο κύριος Αλεξανδράκης πως εννοεί ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων;

Μήπως ξέχασε ότι καταψήφισε την ανανέωση των συμβάσεων των εργολαβικών συναδέλφων με κίνδυνο να τους αφήσει στο δρόμο; Γιατί επέλεξε να απουσιάσει χωρίς να δώσει εξουσιοδότηση όταν έπρεπε να εμφανιστεί για να υπερασπιστεί τους 70 συναδέλφους που η λατρεμένη του Διοίκηση έστειλε στο απόσπασμα, αλλά και να καταψηφίσει την «δωρεά» 20 εκ. ευρώ από τα χρήματα της Εταιρείας στην Τράπεζα Αττικής;

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και σε ακόμη περισσότερες έλαμπε δια της απουσίας του, ξαφνικά όμως τώρα είπε να εμφανιστεί γιατι τον έπιασε ο πόνος για τις παροχές. Τις ίδιες παροχές που έδωσε απλόχερα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, χωρίς κανείς μας να έχει δικαίωμα επέμβασης και ελέγχου στις αποφάσεις που θα παρθούν, όπως πριν λίγους μήνες ήθελε να του δώσει και τις εταιρικές κάρτες, προφανώς για να είναι σίγουρος ότι θα «αγαπηθεί» και με αυτή τη Διοίκηση του Υπερταμείου.

Καταλαβαίνω την αγωνιώδη προσπάθεια του να αποδείξει την αξία του ως κομματάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από εδώ και στο εξής το λόγο έχει η δικαιοσύνη, στην οποία και θα προσφύγω τις επόμενες μέρες.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ