Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Γραφείο Τύπου ΣΕΚΕΣ: Ενιαία λύση για όλο το προσωπικό

ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – 24/10/2017

ΕΝΑΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Έντονη η φημολογία, καμία  επίσημη ενημέρωση και προετοιμασία από την Ομοσπονδία και τους εκπροσώπους μας στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ. Επίκειται απόφαση Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ (σήμερα, αύριο;) για την καταβολή της αποζημίωσης στους 37 συνδικαλιστές που προσέφυγαν σε ασφαλιστικά για τις περικοπές του νόμου 4024/2011.

Θα επανέλθουμε αναλυτικά, μετά την τελική απόφαση του ΔΣ. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι εκφράζοντας τα αισθήματα του συνόλου των συναδέλφων να τοποθετηθούμε δημόσια:

  • Οι συνάδελφοι που προσέφυγαν, με απόφαση και χρήματα της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, πιλοτικά στο όνομα όλου του προσωπικού, και στη συνέχεια αποδέχτηκαν το 1000άρικο και απεμπόλησαν κάθε διεκδίκηση για όλο το προσωπικό, μετά από 5 χρόνια διεκδικούν μόνο για τους εαυτούς τους, δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Να το σκεφτούν πολύ, πριν ενθυλακώσουν χρήματα που προορίζονται για όλο το προσωπικό.
  • Η «φιλεργατική» διοίκηση να μη προσπαθήσει να «παίξει» με το θέμα. Να προωθήσει ενιαία λύση για όλο το προσωπικό. Δεν υπάρχει προσωπικό διαφορετικών ταχυτήτων. Προσωπικό που προσφεύγει και προσωπικό που δε προσφεύγει, προσωπικό που κερδίζει και προσωπικό που χάνει. Ενιαία λύση για όλους.
  • Όσοι λειτουργούν ως πλασιέ δικηγόρων και καλούν τους συναδέλφους να στήσουν νέες υποθέσεις «Τσάντη», να σκεφτούν, επιτέλους, ως συνδικαλιστές και να ασκήσουν η πίεση στη διοίκηση ώστε να βρεθεί ενιαία λύση για όλους.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις, τα σωματεία, την ΟΜΕ και τους εκπροσώπους στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ, να πάρουν δημόσια, καθαρή θέση και να πράξουν το αυτονόητο και μόνο παραδεκτό: ΕΝΑΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ