Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Προεκλογικές επισκέψεις πανικού”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 11 Απριλίου 2019

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες επισκέψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε, ότι οι εργασιακοί χώροι της Εταιρείας δεν είναι κομματικά στρατηγεία.

Η Συμμαχία το μόνο που έχει καταφέρει είναι να μετατραπεί από συνδικαλιστική παράταξη σε κομματικό δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα τρέχει με τη γλώσσα έξω να μαζέψει ψήφους προεκλογικά. Μάταια βέβαια προσπαθούν να αποφύγουν την επερχόμενη συντριπτική τους ήττα, την οποία και κάποιοι από τώρα παραδέχονται. Τέτοια προεκλογική φιέστα ήταν και η επίσκεψη Τζουμάκα, στο κτήριο Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ, που προφανώς ήρθε για να μας δείξει το φρέσκο και ανανεωτικό αέρα που φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε βέβαια ότι στις επόμενες επισκέψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη έχουν προγραμματιστεί, θα συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Επέλεξαν δε να δεχτούν στα γραφεία τους τον γνώριμο συνοδοιπόρο τους κ. Τζουμάκα, με τον οποίο μοιράζονται μια μακρά κοινή πορεία πολιτικής ασυνέπειας και κωλοτούμπας. Όχι για να του αναδείξουν τα προβλήματα των εργαζομένων, με τα οποία η τωρινή τους παράταξη βέβαια δεν ασχολείται, γιατί υποδέχεται κομματικούς υποψηφίους και οργανώνει προεκλογικές φιέστες.

Να τους ενημερώσουμε, ότι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. και τα στελέχη της ΟΜΕ της Συμμαχίας, έχουν καθήκον να ασχολούνται με τα θέματα των συναδέλφων και την επίλυση αυτών και όχι να αναλώνονται καθημερινά, μαζί με τη Διοίκηση, σε κομματικές εκδηλώσεις στους χώρους της Εταιρείας.

Η ΕΥΔΑΠ έχει μετατραπεί εδώ και πολύ καιρό σε κομματικό φέουδο, την ώρα που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρά προβλήματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να ασχολούνται με αυτά και να μην ξοδεύουν το χρόνο τους κάνοντας την «οργάνωση εκδηλώσεων» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ