Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μ. Αγγελάκης: Eπιστολή στη Διοίκηση για την κατάργηση του Περιφερειακού Κέντρου Νίκαιας

Μανώλης Μ. Αγγελάκης
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2023

Προς:

Πρόεδρο ΔΣ ΕΥΔΑΠ κ. Βαρβαρήγου Θεοδώρα

Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Χαράλαμπο Σαχίνη

Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Τάσο Τόσιο

Θέμα: Κατάργηση Περιφερειακού Κέντρου Νίκαιας

Η Διοίκηση γνωστοποίησε την πρόθεση της να παύσει τη λειτουργία του Περιφερειακού Κέντρου της Νίκαιας. Με πρόφαση τη γνωστή πλέον τακτική της μείωσης εξόδων, παρουσιάζει και αυτή την πρόταση, που πλήττει εργαζόμενους, πολίτες αλλά και την ίδια την ΕΥΔΑΠ και το κύρος της, μιας και παρουσιάζεται σε αδυναμία να διατηρήσει τα κέντρα εξυπηρέτηση πελατών.

Μια τέτοια κίνηση θα υπερφορτώσει τους εργαζόμενους στα πλησιέστερα κέντρα, τα οποία αντί να αποσυμφορηθούν όπως κάποτε μας υποσχόταν η Διοίκηση, θα μπουκώσουν ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συναδέλφων, τη χειρότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και φυσικά την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Η ποιότητα εξυπηρέτησης των πολιτών δεν μπορεί να θυσιαστεί στο βωμό κανενός συμφέροντος και βασικό μέλημα της Διοίκησης θα έπρεπε να είναι η αναβάθμιση και όχι η υποβάθμιση της. Σαφώς κάθε πρωτοβουλία που αξιοποιεί στο μέγιστο τις νέες τεχνολογίες και τους τρόπους εξυπηρέτησης που αυτές φέρνουν, με βρίσκουν πάντα σύμφωνο, όμως θα πρέπει να συμβαδίζουν με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων υπηρεσιών.

Η Διοίκηση δεν μπορεί να προβεί αυθαίρετα στο κλείσιμο περιφερειακών κέντρων, χωρίς προηγούμενη εκτεταμένη και τεκμηριωμένη μελέτη αλλά και τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων.

Η οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει πάντα να γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι και αυτοί που καλούνται καθημερινά να σηκώσουν το βάρος της εξυπηρέτησης των πολιτών και αποτελούν τον καθρέφτη της εταιρείας μας προς το κοινό.

Ως εκ τούτου θεωρώ ότι η Διοίκηση πρέπει άμεσα να ανακαλέσει την συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο ΔΣ ΕΥΔΑΠ

Μανώλης Αγγελάκης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ