Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Η παράταξη μας, η μόνη που αύξησε δυνάμεις”

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 29.11.2019

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ η μεγάλη προοδευτική παράταξη θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που την εμπιστεύθηκαν στις εκλογές του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού Συνεταιρισμού για να συνεχίσει την σταθερή ανοδική της πορεία. Η παράταξη μας, είναι η μοναδική που αύξησε δυνάμεις σε αυτή την εκλογική διαδικασία αυξάνοντας τα ποσοστά της κατά 8 % (από 26,95 % σε 34,95 %).

Αγωνιστήκαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες μειώνοντας τις δυνάμεις του συνδυασμού «Συνταξιούχοι – ΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ» που έχοντας κοινό πια ιδεολογικό υπόβαθρο, έστησαν μια κοινοπραξία συμφερόντων που δημιουργήθηκε για να συγκρατήσει την ολική κατάρρευση της ΑΚΕ. Με το σχήμα αυτό προσπάθησαν με αθέμιτα μέσα να ακυρώσουν και αφού απέτυχαν, προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών του συνεταιρισμού. Δε δίστασαν μάλιστα να απειλούν και να προπηλακίζoυν συναδέλφους που μετείχαν είτε στην εφορευτική επιτροπή, είτε ως υποψήφιοι σε άλλους συνδυασμούς.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ απέδειξε για μία ακόμα φορά πως δεν πτοείται από ανάλογες συμπεριφορές αλλά αντίθετα δυναμώνει! Και αυτό γίνεται πλέον συνείδηση σε όλους! Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε συνεργασία με τις υγιείς δυνάμεις στο πλευρό των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η συντονιστική επιτροπή

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ