Αναστάσιος Τσανεκλίδης
Ανεξάρτητος υποψήφιος του Επιστημονικού συλλόγου της ΕΥΔΑΠ
Πρόεδρος του κόμματος Ελληνικό Όραμα.
Πρόεδρος του κόμματος Ελληνικό Όραμα.
26/2/2019
Χαίρομαι ειλικρινά που τ.Πρόεδρος της ΟΜΕ- ΕΥΔΑΠ κ.Σινιώρης και στέλεχος του κόμματος της ΝΔ του κ.Κούλη Μητσοτάκη πήρε θέση για όσα προβλήματα ταλανίζουν την ΕΥΔΑΠ ΑΕ εδώ και δεκαετίες.
Τι έπραξε ως πρόεδρος της ΟΜΕ όταν η διοίκηση του κ Βαρθολομαίου τοποθετούσε σε θέσεις ευθύνης εκλεκτούς του από το 2013 μέχρι το 2015; (Φυσικά από το 2004-2010 ούτε λόγος γιατί τότε δεν ήταν πρόεδρος της ΟΜΕ)
Τι έπραξε ως πρόεδρος της ΟΜΕ με το “πανηγύρι” των εργολάβων της ΕΥΔΑΠ επί διοίκησης Βαρθολομαίου;
Τι έπραξε ως πρόεδρος της ΟΜΕ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Μουσά – Κάτσου; Μήπως δεν ήθελε να δυσαρεστήσει την ηγεσία της ΝΔ;
Φυσικά και η πρόταση του τ. Προέδρου της ΟΜΕ για ανοικτό συνέδριο της Ομοσπονδίας με συμμετοχή των εργαζομένων είναι σε σωστή κατεύθυνση και οφείλουν να το αποδεκτούν και οι άλλες παρατάξεις.
Γιατί δεν πήρε θέση για μήνυση που έχει καταθέσει γυναίκα συνάδελφός σε γνωστό στέλεχος της ΑΚΕ, της Π.Ε. της ΝΔ και παλιό στέλεχος της ΔΗ.ΣΥ της Μπακογιάννη;