Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ: “Τα Περιφερειακά εκπέμπουν SOS” 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

10 Φεβρουαρίου 2022

Τα Περιφερειακά εκπέμπουν SOS 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Είχαμε επισημάνει με ανακοινώσεις μας, με την πιο πρόσφατη πριν λίγες μέρες στις 18.01.2022, τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, στα Περιφερειακά Γραφεία αλλά δυστυχώς η Διοίκηση αγνόησε όλα τα λεγόμενα μας για μια ακόμη φορά. Μόλις όμως ξεκίνησαν τα κανάλια να προβάλλουν το θέμα, τότε και μόνο τότε αποφάσισε να κινητοποιηθεί φυσικά με ημίμετρα και κινήσεις πανικού που δε δίνουν καμία ουσιαστική λύση στο πρόβλημα.

Η Διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με τα συνεχή προβλήματα των Περιφερειακών και των συναδέλφων που εργάζονται εκεί, αλλά και την απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών. 

Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν μπορεί να οργανώσει ένα συντονισμένο σχέδιο δράσης για την αποσυμφόρηση και την βέλτιστη δυνατή λειτουργία των Περιφερειακών. Το μόνο που έκανε ήταν να ανακοινώσει στην τηλεόραση και χωρίς πρώτα να έχει ενημερώσει τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ότι κάνει επέκταση ωραρίου, χωρίς οργάνωση, χωρίς καν να δώσει χρόνο στους συναδέλφους και στα στελέχη για να οργανώσουν το όλο εγχείρημα.

Το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών παραμένει ελλιπές, η καθυστέρηση αποστολής των λογαριασμών συνεχίζεται με πολλούς να στέλνονται ήδη ληγμένοι, γίνονται διακοπές νερού εν μεσω πανδημίας για λογαριασμούς που δεν έχουν σταλεί, και σε όλα αυτά απλώς η Διοίκηση πετάει για μια ακόμη φορά το μπαλάκι στους εργαζόμενους.

Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο με τους συναδέλφους να βρίσκονται πλέον στα όρια τους, τους πολίτες να αγανακτούν και τη Διοίκηση να μην μπορεί να βρει μια ουσιαστική και οριστική λύση. Οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, δίνοντας καθημερινή μάχη, αλλά από ότι φαίνεται η Διοίκηση ασχολείται με άλλα θέματα που θεωρεί σοβαρότερα.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ