Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

EAKE: “Διοίκηση Big Brother”

ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ 

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2022  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Διοίκηση Big Brother 

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, αφού αποφάσισε να παρακολουθήσει φαίνεται η Διοίκηση προτιμά το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» και έχει όλες τις προθέσεις για να φιμώσει εκπροσώπους και εργαζόμενους.

Φυσικά η παρακολούθηση των μελών του ΔΣ είναι μόνο η αρχή, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή θα επεκταθεί και άλλου. Στο μόνο που δεν απάντησε ακόμα η Διοίκηση είναι αν θα παρακολουθήσει και τον εαυτό της. Κάτι που σαφώς φαίνεται από την κίνηση του Διευθύνοντος Συμβούλου να επιλέξει μόνος του, την εταιρεία που υποτίθεται ότι θα τον ελέγξει.

Με πρόφαση τις διαρροές, η Διοίκηση προβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά σε μια κίνηση που δεν έχει γίνει σε καμία σοβαρή εταιρεία ποτέ ξανά.

Θα πρέπει βεβαίως να γνωρίζουν ότι αυτή η ενέργεια είναι κατάφορα παράνομη και παραβιάζει ξεκάθαρα το Νόμο περί προσωπικών δεδομένων που έχει θεσπίσει η ΕΕ και αφορά όλους τους πολίτες.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η παρούσα Διοίκηση, αποδεικνύει τόσο το γεγονός ότι είναι αδίστακτη, όσο και το γεγονός ότι αδυνατεί να εκτιμήσει τις καταστάσεις, μιας και αντί να ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα, ελπίζει ότι θα τα εξαφανίσει με κινήσεις απολυταρχικές.

Το ΔΣ της ΕΑΚΕ

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ