Κώστας Λυμπέρης
Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ. Μέλος της Γραμματείας του ΣΕΚΕΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

Κώστας Λυμπέρης: “Διευκρινήσεις επί προσωπικού, μετά την ανακοίνωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”

ΔΗΛΩΣΗ του Κώστα Λυμπέρη

(Διευκρινήσεις επί προσωπικού, στην  ανακοίνωση της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», με ημερομηνία 05-06-2018 και τίτλο «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ»)

Επειδή, φαίνεται πως οι συνάδελφοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ δεν έχουν διαβάσει τις εκθέσεις της ΕΕ (Ελεγκτικής Επιτροπής) του Πολιτιστικού θα βρουν συνημμένα όλες τις εκθέσεις για να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη διαχείριση της περιόδου 2015-2017.

Για το ρόλο μου ως μέλος της  Ελεγκτικής επιτροπής παραθέτω το κομμάτι από τα συμπεράσματα της τελικής έκθεσης:

 

 

 

Επίσης θα έπρεπε να παραδειγματιστούν για το τι σημαίνει χρηστή διαχείριση, διαφάνεια και εξυγίανση των ταμείων, όπου μέλη του ΣΕΚΕΣ εξελέγησαν ταμίες, όπως στο Σύλλογο Προσωπικού και στο Πολιτιστικό Κέντρο, με την πρωτοποριακή δουλειά που έχει γίνει στην οργάνωση του ταμείου και των λογιστικών από το συνάδελφο, ταμία του πολιτιστικού Πέτρο Μπαστέα.

Και όχι όπως κάνατε εσείς συνάδελφοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που επανεκλέξατε στην ΟΜΕ τον ταμία του οποίου καταψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός στο συνέδριο.


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ 2015-2017

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here