Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΕΚΟ Ν.Δ. ΕΥΔΑΠ: “Συντριπτική ήττα της αλαζονείας και του λαϊκισμού”

ΕΚΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/5/2019

Συντριπτική ήττα της αλαζονείας και του λαϊκισμού

Με ένα συντριπτικό «φτάνει πια» απάντησαν οι Έλληνες πολίτες στον Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή. Όχι στο ψέμα, όχι στην εξαπάτηση, όχι στον διχασμό, όχι στις ψευτοπαροχές, όχι στο λαϊκισμό, όχι στην αλαζονεία.

Οι Έλληνες πολίτες σύσσωμοι επέλεξαν το δρόμο της ενότητας, της αλήθειας και της ελπίδας που χάραξε η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας στη ΝΔ, ιστορική νίκη με 9,5%. Το μεγαλύτερο ποσοστό διαφοράς που έχει καταγράφει στην ιστορία των ευρωεκλογών! Η ΝΔ επικράτησε σε όλες της ηλικιακές ομάδες, και στους νέους, αλλά και στους μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και τους συνταξιούχους.

Η νίκη της ΝΔ την Κυριακή σε Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωβουλή, έβαψε όλον τον χάρτη μπλε, μην αφήνοντας στην Κυβέρνηση αλλά δρόμο εκτός από τις εθνικές εκλογές. Η μάχη συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά, με σεβασμό, αποφασιστικότητα και σύνεση τόσο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, όσο φυσικά και στις εθνικές εκλογές της 30ης Ιουνίου.

Όλη η Ελλάδα καταδίκασε τη νοοτροπία του λαϊκισμού που χαρακτηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ. Τις υποσχέσεις για «δωράκια» και διορισμούς αλλά και την προσπάθεια της πλήρους κομματοποίησης του κράτους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, που με την ίδια αλαζονεία, αφού οικειοποιήθηκε κομματικά όλη την Εταιρεία και κατασπατάληςε τους πόρους της, μοιράζει προεκλογικές προσλήψεις και τοποθετήσεις ημετέρων, μαζί με ψηφοδέλτια, αντί να ασχολούνται με τη λειτουργία της Εταιρείας.

Οι Έλληνες πολίτες μίλησαν!

Όλοι μαζί πιο ενωμένοι από ποτέ θα επιλέξουμε το δρόμο προς την ελπίδα, την αναγέννηση, την ενότητα!

Το δρόμο της αλλαγής!

Γιατί αξίζουμε καλύτερα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΟ ΝΔ ΕΥΔΑΠ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ