Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Γ. Σινιώρης (τέως προέδρος ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ): Απάντηση στην παράνοια

Γιώργος Σινιώρης
τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

Τρίτη 05/03/2019

Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ​παράνοια αλλά και οι θεωρίες συνωμοσίας, που κυκλοφορούν γύρω μας, δεν σταματούν ποτέ να με εντυπωσιάζουν. Δυστυχώς τείνουν να είναι ακόμη πιο διαδεδομένες στα χρόνια της κρίσης, ακόμη και σε ανθρώπους που θεωρούνταν «σοβαροί». Και επειδή τυγχάνει εγώ να μην πιστεύω τις συγγενείς θεωρίες περί ψεκασμών από τα αεροπλάνα ή αυτές για τα χαλασμένα εμβόλια, προσπαθώ εδώ και καιρό να αποσαφηνίσω τι συμβαίνει. Σίγουρα η δραματική φτωχοποίηση της κοινωνίας μας αλλά και η ολοένα αυξανόμενη κοινωνική και εργασιακή απαξίωση που οδηγεί σε κλιμακούμενες εντάσεις, δεν βοηθάει την όλη κατάσταση. Όλα τα παραπάνω λειτουργούν σαν «λίπασμα» για να ευοδωθούν όσα παρανοϊκά έχουν πλέον γίνει κοινός τόπος.

Ο χώρος της ΕΥΔΑΠ που αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας μας και των πολιτικών δρώμενων που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό, καταδεικνύει απόλυτα τα παραπάνω που αναφέρω.

Ανύπαρκτοι συνδικαλιστικοί παραγοντίσκοι που κατευθυνόμενοι από την απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξουν ότι κάποιοι είναι και κάτι κάνουν, στήνουν πάλι λαϊκό δικαστήριο προς χάριν του όποιου εντυπωσιασμού.

Με τις αναχρονιστικές, παλαιομοδίτικες και στα όρια της παρανομίας μεθόδους τους, με αέναες και κενές κατηγορίες και την αγαπημένη τους πλέον λασπολογία, κάνουν το άσπρο μαύρο, λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συκοφαντικά λόγια, θέλοντας να καλύψουν την ανεπάρκειά τους και μην έχοντας οι ίδιοι βάσιμα επιχειρήματα προσπαθούν να ρίξουν «μαύρο» στους άλλους, πετώντας το μπαλάκι εκτος γηπέδου, καθώς γνωρίζουν ότι χάνουν το παιχνίδι. Δεν τολμούν ούτε τα ονόματά τους να βάλουν στις ανακοινώσεις τους καλυπτόμενοι πίσω από ταμπέλες και σφραγίδες.

Τους ενοχλεί δε σφόδρα από ότι καταλάβαμε, η πικρή για αυτούς αλήθεια, ότι δεν ανήκουν πουθενά και δεν πρεσβεύουν τίποτα άλλο πέρα από την προσωπική τους εμπάθεια και την ομολογουμένως αξιοθαύμαστη ικανότητά τους να μεταπηδούν από εδώ κι από εκεί, ανάλογα φυσικά με το συμφέρον τους. Όπως και αυτήν τη στιγμή που καταγγέλουν όλα όσα οι ίδιοι συμφωνούσαν και ψήφιζαν στο ΔΣ της ΟΜΕ, επί πέντε χρόνια.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Είμαι σίγουρος ότι με γνώμονα το αλάνθαστο ένστικτό σας, καταλαβαίνετε σε τι αποσκοπούν όλα αυτά που γίνονται στο χώρο μας. Δεν πρόκειται ούτε να απαντήσω, ούτε να επέλθω σε αντιπαράθεση πέφτοντας στο επίπεδό τους.

Άλλωστε όλοι αυτοί δεν έχουν καν το σθένος να περιμένουν να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα για αυτά που καταγγέλλουν, βγάζουν μόνοι τους συμπεράσματα και ετυμηγορίες και αυτοανακηρύσσονται εισαγγελείς.

Σας δηλώνω, ότι είναι πλέον ελεγχόμενοι από τις αρμόδιες αρχές και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν για όλη αυτή την λάσπη που προσπαθούν με τόσο μένος να ρίξουν. Έχω ήδη προβεί εδώ και τρεις μήνες, σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Για την όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω με νέα ανακοίνωση.

Με εκτίμηση

Ο τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

ΣΙΝΙΩΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ