Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Συμμαχία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ: “Επιχειρούν να αναβιώσουν τις… χρυσαφένιες εποχές”

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Επιχειρούν να αναβιώσουν τις «χρυσαφένιες» εποχές !!!!!

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Πολιτιστικού Κέντρου ΕΥΔΑΠ γίναμε όλοι μάρτυρες μια προσπάθειας αποκλεισμού συναδέλφων από τις εκλογικές διαδικασίες και επηρεασμού των επερχόμενων εκλογικών διαδικασιών.

Οι παρατάξεις ΑΚΕ, ΕΣΚ & ΠΑΣΚΕ που έχουν την κύρια ευθύνη για την δυσμενή κατάσταση που περιήλθε το Πολιτιστικό Κέντρο της ΕΥΔΑΠ στο παρελθόν, είναι πλέον φανερό ότι αναζητούν συντεταγμένα και από κοινού τρόπους για να επανέλθουν στη διαχείριση του.

Αυτοί που με τις πρακτικές τους έφεραν σε δυσμενή θέση τον Πολιτιστικό και απομάκρυναν τους συναδέλφους τώρα προσπαθούν να τους αποκλείσουν. Ενδεικτικότατη κίνηση αποκλεισμού αποτελεί η άρνηση εγγραφής υδρονομέων σαν μέλη του πολιτιστικού τη στιγμή που γινόταν καθολική προσπάθεια να ενσωματωθούν και εξισωθούν σε όλα με το υπόλοιπο προσωπικό !!!

Αν δεν είναι υποκριτική η στάση αυτή των ΑΚΕ και ΕΣΚ τι άλλο είναι;;;

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τα στελέχη της τα τέσσερα τελευταία χρόνια συμμετείχαν ενεργά στην ανασυγκρότηση και την εξυγίανση του Πολιτιστικού Κέντρου σε συνεργασία με υγιείς δυνάμεις αλλά και πολλούς συναδέλφους.

Αγωνιστήκαμε για να βελτιωθεί η οικονομική του κατάσταση, να επανέλθουν τόσο οι υλικές (επιταγές βιβλίων, αιμοδοσία, θέατρα, εκδρομές κτλ.) όσο και οι πολιτιστικές (θεατρική ομάδα, χορωδία κτλ.) παροχές προς τους εργαζόμενους αλλά κυρίως αγωνιστήκαμε να επανέλθουν οι εργαζόμενοι που είχαν απομακρυνθεί και απογοητευτεί. Η επάνοδος αυτών σηματοδοτεί την νέα εποχή και ανάπτυξη του πολιτιστικού κέντρου!!

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους συναδέλφους και σε αυτή την εκλογική διαδικασία ώστε οι ένοχοι και οι συνένοχοι που δημιούργησαν τη νοσηρή κατάσταση του παρελθόντος να μην βρουν πεδίο να επανέλθουν.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ