Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μ. Αγγελάκης: “Απαντητική επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου για το ΕΥΣ και τους εργαζόμενους που απασχολούνται εκεί”

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Αγγελάκης Μανώλης 

Αθήνα 1 Φεβρουαρίου 2021

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτω απαντητική επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου, κατόπιν δικής μου επιστολής για το ΕΥΣ και τους εργαζόμενους που απασχολούνται εκεί.

Μετά από ψευδείς αναφορές που περιέχονταν στην τελευταία ανακοίνωση του Συλλόγου Μηχανικών, τις οποίες κατήγγειλε και η εκλεγμένη εκπρόσωπος μας στο ΔΣ και ζήτησε να αποσυρθούν, έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των συναδέλφων για αυτό το ζήτημα.

Δυστυχώς ένας ιστορικός Σύλλογος, όπως αυτός των Μηχανικών, έχει μετατραπεί και αυτός σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο σκοπό έχουν να σπείρουν τον πανικό και τη διχόνοια μεταξύ των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας με επαίσχυντο τρόπο, ευαίσθητα εργασιακά ζητήματα.

Δεν μας εκπλήσσουν τα ψέματα τους, όμως δεν θα επιτρέψουμε να παίζουν με ανθρώπους και καταστάσεις. Όπως θα διαβάσετε και στην επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου, δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση για απομάκρυνση κανενός συναδέλφου, αλλά το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή η περαιτέρω ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΥΔΑΠ με περισσότερους μόνιμους συναδέλφους.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα ψεύδη και οι ανακρίβειες συνεχίζονται από τους ίδιους ανθρώπους ξανά και ξανά και καθήκον μου είναι να σας ενημερώνω με συνέπεια διαχρονικά για την αλήθεια σε όλα τα εργασιακά ζητήματα και την πορεία της Εταιρείας, κάτι που θα συνεχίσω να κάνω με αίσθημα ευθύνης.

Ακολουθούν οι σχετικές επιστολές για το θέμα.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ