Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μ. Αγγελάκης: “Από την 1η Δεκεμβρίου είμαι μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ”

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Αγγελάκης Μανώλης 

ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, θέλω να μοιραστώ με όλους τους συναδέλφους, τη μεγάλη τιμή που μου έγινε, να είμαι από την 1η Δεκεμβρίου, μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ. Μετά την αποχώρηση του εκλεκτού συναδέλφου, Βασίλη Λάμπρου, αναλαμβάνω πλέον να συνεχίσω το έργο για τους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους.

Θέλω πρώτα και πάνω από όλα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους εσάς στην ΕΥΔΑΠ, που τόσα χρόνια με τιμάτε με τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, και πορευόμαστε μαζί σε καλές αλλά και σε δύσκολες στιγμές, με ήθος, κουράγιο και δύναμη. Και δεσμεύομαι για μία ακόμη φορά οτι θα υπηρετώ πιστά εσάς και τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, που πλέον έχουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να ακουστούν, μέσα από τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Τάσο Γκιάτη, καθώς και όλους τους συναδέλφους από την “Ενότητα”, που με στήριξαν για να αναλάβω αυτήν τη σημαντική θέση.

Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι μεγάλη, καθώς αναγνωρίζεται μία μακρόχρονη πορεία υπηρεσίας και υπεράσπισης των εργαζομένων και μου δίνεται μία ακόμη ευκαιρία να συνεχίσω αυτό το έργο.

Θα συνεχίσω να πορεύομαι με μόνο γνώμονα το συμφέρον και τις διεκδικήσεις των εργαζομενων και πυξίδα το αίσθημα ευθύνης και την ακεραιότητα.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ