Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Να τους δείξουμε ότι εμείς δεν παίζουμε. Όλοι στη Λαοδικείας στις 2 μ.μ.

Ανακοίνωση Νο 35   •  Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Να τους δείξουμε ότι εμείς δεν παίζουμε
Να γίνει της Γαλλίας

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, που προτάσσουν το συμφέρον των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ από το προσωπικό, το παραταξιακό και το κομματικό, να βρεθούμε αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 2 το μεσημέρι στο κτίριο της Λαοδικείας, όπου θα διεξαχθεί το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

Να απαιτήσουμε, να επιβάλουμε την υπογραφή της συμπληρωματικής ΣΣΕ όπως έχει συμφωνηθεί. Καμία άλλη καθυστέρηση και δικαιολογία για τη μη υπογραφή της συμπληρωματικής Σ.Σ.Ε. Κανένα πρόσχημα για την αναβολή της υπογραφής δεν γίνεται δεκτό. Μόνη επιλογή η κλιμάκωση των αντιδράσεων μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η λεηλασία των αποδοχών μας της περιόδου 2010-2018 με το σχέδιο (που σκόπιμα διαρρέει το Υπερταμείο, η διοίκηση και οι «λαγοί» τους)  για την υπογραφή σχεδίου Σύμβασης, με το οποίο θα αποδεχόμαστε πλαφόν στο συνολικό μισθολογικό κόστος (έστω και ελαφρά αυξημένο σε σχέση με το σημερινό).

Θέλουν να μετατρέψουν την κατάργηση του 4024/12 για το μέσο μισθολογικό κόστος, σε μόνιμο περιορισμό των αποδοχών μας με εντατικοποίηση, πρόωρες απολύσεις και πρόσληψη χαμηλόμισθων υπαλλήλων.

Να φορέσουμε τα κίτρινα γιλέκα και με τη μαζική μας παρουσία, να μην επιτρέψουμε σε κανένα να αμφισβητήσει τις διαθέσεις μας. Θα γίνει της Γαλλίας!

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ 

Υ.Γ. Σίγουρα το Υπερταμείο και η Διοίκηση θα έχουν ήδη απονείμει τα εύσημα στo μέλoς του Δ.Σ. (δήθεν εκπρόσωπο των εργαζομένων) και στις παρατάξεις που με την παρελκυστική, αν όχι φανερή αντίθεσή τους, κατάφεραν, μέχρι τώρα, να μην υπογραφεί μια Συλλογική Σύμβαση που ευνοεί μισθούς, εφάπαξ και συντάξεις και όχι τα κέρδη των μετόχων και των εργολάβων.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ PDF 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ