Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ: Ανακοίνωση για έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ασφαλιστήριο, έρευνα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π. 

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σχετικά με το θέμα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των εργαζομένων της Εταιρείας λόγω της συνεχιζόμενης ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης που βιώνουμε και δυσχεραίνει απρόβλεπτα την βιοτική κατάσταση όλων μας, καθώς και για την καθυστέρηση της υλοποίησης του συνταξιοδοτικού μας ασφαλιστηρίου, σας ενημερώνουμε τα εξής:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ήδη, το νέο προεδρείο της ΟΜ.Ε. λειτουργώντας υπεύθυνα και σοβαρά, έχει συναντηθεί με την Διοίκηση απαιτώντας άμεση συμφωνία και καταβολή  έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, σε αντίθεση με συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη που με ανακοινώσεις της έχει στόχο δυστυχώς να παραπλανήσει και να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες στους συναδέλφους μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αφού επισήμως η Διοίκηση έχει διαψεύσει την δήθεν συμφωνία για τα 1.500,00 ευρώ! Την ερχόμενη εβδομάδα (λόγω απουσίας του Δ/ντος) και μετά την προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει το Προεδρείο της ΟΜ.Ε. μαζί του, θα σας ενημερώσουμε για την τελική εξέλιξη του θέματος που απασχολεί όλους τους συναδέλφους.

Δεν εφησυχαζόμαστε, δεν κάνουμε πίσω αν δεν ικανοποιηθούν τα αίτηματά μας, θα είμαστε έτοιμοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας!

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ

Το Προεδρείο της ΟΜ.Ε. μαζί με το νομικό της σύμβουλο, παραστάθηκε και απαίτησε ενώπιον του Ο.ΜΕ.Δ. όπου έχουμε προσφύγει κατά της Διοίκησης της Ε.ΥΔ.Α.Π., για την μεγάλη καθυστέρηση της υλοποίησης του συνταξιοδοτικού ασφαλιστηρίου των εργαζομένων και απαιτήσαμε την άμεση έναρξη του, που είναι όρος της Σ.Σ.Ε.

ΕΡΕΥΝΑ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Για την έρευνα- ερωτηματολόγιο που διεξάγει η Ε.ΥΔ.Α.Π. σε συνεργασία με την Εταιρεία ερευνών και δημοσκοπήσεων Metron Analysis, η οποία απευθύνεται στους εργαζομένους της Ε.ΥΔ.Α.Π., και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα και την υπευθυνότητα των συναδέλφων μας, σε αντίθεση με κάποιους που προσπαθούν να καθοδηγήσουν – φιμώσουν τους εργαζόμενους, θέλουμε να επισημάνουμε, ότι όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στην έρευνα να εκφραστεί ελεύθερα και υπεύθυνα, αφού γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες και στρεβλώσεις της Εταιρείας και της Διοίκησης.

Θεωρούμε, ότι ο σκοπός της έρευνας είναι αυτός για τον οποίο διεξάγεται, παρακολουθούμε στενά το θέμα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υποκρύπτονται άλλες επιδιώξεις από την Διοίκηση!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠρόεδροςΟ Γεν. Γραμματέας
Αθανάσιος Σκόνδρας Δημήτριος Κυρίτσης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ