Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ: “Καταγγέλλουμε την Διοίκηση Σαχίνη για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία απέναντι σε 2.500 εργαζομένους”

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21.12.22.

Καταγγέλλουμε την Διοίκηση Σαχίνη για τον εμπαιγμό και την κοροΪδία απέναντι σε 2.500 εργαζομένους και τις οικογένειές τους, για την υποκριτική του στάση και άρνηση για την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης εν μέσω της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης που όλοι βιώνουμε.

Ενώ ο ίδιος εδώ και έξι μήνες είχε συστήσει επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Εταιρείας για τον τρόπο και το τελικό ποσό της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, «ξαφνικά» ανακοίνωσε στην Εκτελεστική της ΟΜ.Ε. που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις, ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε καμία οικονομική ενίσχυση, προσπαθώντας ανεπιτυχώς και ατεκμηρίωτα να «κρυφτεί» πίσω από φτηνές δικαιολογίες!

Αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε η υποκριτική του στάση στις πολλές κινητοποιήσεις μας, που ανέφερε ενώπιον όλων των συναδέλφων μας, ότι είχε την πρόθεση να ανταποκριθεί στα αιτήματά μας! Δεν θα επιτρέψουμε στον αναξιόπιστο  Σαχίνη να «παίζει» πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των εργαζομένων και των οικογενειών τους!

Κοροϊδία και εμπαιγμός!

Απαιτούμε αυτά που μας ανήκουν!

Στο αυριανό Δ.Σ. της ΟΜ.Ε. θα καθοριστούν οι περαιτέρω ενέργειές μας, καθώς και ο τρόπος διεκδίκησης από την αναιτιολόγητη καθυστέρηση του συνταξιοδοτικού μας ασφαλιστηρίου.

Καλά και ήρεμα Χριστούγεννα κ. Σαχίνη!!

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Αθανάσιος Σκόνδρας Δημήτριος Κυρίτσης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ