Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ: “Στηρίζουμε τον αγώνα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αθήνα, 23 Απριλίου 2018

Πώληση ΔΕΗ 

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συναδέλφους εργαζόμενους της ΔΕΗ, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για ξεπούλημα της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας.

Μετά την πώληση του ΑΔΜΗΕ, τώρα η κυβέρνηση έρχεται με σχετικό νομοσχέδιο να προωθήσει την πώληση λιγνιτικών μονάδων για τις οποίες δεν θα απαιτείται καμία επένδυση, σε αντίθεση με αυτές που απομένουν στην κατοχή της ΔΕΗ. Το αποτέλεσμα θα είναι η μεγαλύτερη Ενεργειακή Επιχείρηση της χώρας για την λειτουργία της να απαιτείται να δαπανήσει για  επενδύσεις εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, πλήττοντας με αυτό τον τρόπο την βιωσιμότητα της με αρνητικές επιπτώσεις αφενός για την ενεργειακή ασφάλεια και την ενεργειακή επάρκεια της χώρας, και αφετέρου με δραματικά αποτελέσματα για την Ελληνική κοινωνία και την οικονομία που χρόνια τώρα δοκιμάζεται από την μνημονιακή λαίλαπα. 

Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τον αγώνα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση  

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.  

Ο Πρόεδρος
Σινιώρης Γιώργος

Ο Γεν. Γραμματέας
Κορλός Ηλίας 

ΥΓ.Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 14:00 μ.μ. πραγματοποίησε την δεύτερη συνάντηση σε καλό κλίμα με την αντίστοιχη Επιτροπή της Διοίκησης στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ