Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ: Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π.

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΙΝΥΑΕ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΛΙΝΥΑΕ), οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στην υποβάθμιση του ρόλου του ΕΛΙΝΥΑΕ, το οποίο έχει σαν σκοπό τη διασφάλιση της αναγκαίας έρευνας των συνθηκών εργασίας και την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Την Παρασκευή 15/9 ο ΣΕΒ απέστειλε στους υπόλοιπους ιδρυτικούς φορείς του ΕΛΙΝΥΑΕ επιστολή με την οποία δηλώνει ότι αποχωρεί από το Ινστιτούτο!!! Η μεθόδευση συρρίκνωσης της δραστηριότητας του Ινστιτούτου από τις εργοδοτικές οργανώσεις, πραγματοποιείται σε μια περίοδο που τα εργατικά ατυχήματα και οι επαγγελματικές ασθένειες θερίζουν.

Καλούμε τους υπόλοιπους ιδρυτικούς φορείς στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η ΓΣΕΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τη σημερινή κατάσταση.

Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι έχουμε µόνο µια επιλογή. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δίνουμε μάχη για την επαναφορά των δημοκρατικών εργασιακών και κοινωνικών µας δικαιωμάτων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος
Σινιώρης Γιώργος

Ο Γεν. Γραμματέας
Κορλός Ηλίας

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ