Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σάκης Ρετουνιώτης: “Σας ζητώ να στηρίξετε την ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ αλλά και εμένα προσωπικά”

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Απευθύνομαι σε εσάς προσωπικά γιατί έχουμε αναπτύξει μια προσωπική σχέση που έχει ξεφύγει από τις παραταξιακές έριδες και διαφωνίες και έχει αναχθεί πλέον σε συναδελφική και ανθρώπινη.

Απευθύνομαι σε όλους σας με το θάρρος που μου δίνει η διαπροσωπική μας σχέση για να σας ζητήσω να με στηρίξετε για μια ακόμη φορά ώστε να διατηρήσει η ΕΥΑΕ το ανθρώπινο πρόσωπο που έχει επιδείξει στους συναδέλφους την τελευταία πενταετία και να έρθουμε όλοι ακόμα πιο κοντά.

Απευθύνομαι σε όλους σας ως πρόεδρος που ποτέ δεν κοίταξα χρώματα ή πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά με εκτίμηση και συγκίνηση κοιτώ στα μάτια όλους εσάς που μου δείχνετε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου κάθε φορά που συναντιόμαστε στους χώρους εργασίας.

Στην ΕΥΑΕ, η παρουσία μας είναι καθημερινή μέσα στους χώρους εργασίας. Στις συναντήσεις μας με την Διοίκηση θέτουμε τα προβλήματα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο και απαιτούμε χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

Η Ασφάλεια και η Υγιεινή στην Εργασία είναι Δικαίωμα μας και το περιφρουρούμε, το εξασκούμε και το διεκδικούμε αταλάντευτα.

Σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση για την ΕΥΑΕ, από τις 20 έως τις 24 Ιούνη, σας ζητώ να στηρίξετε την ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ αλλά και εμένα προσωπικά γιατί έχουμε πάθος και όρεξη να προσφέρουμε και να υπηρετούμε με πίστη και ήθος όλους τους εργαζόμενους και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε.

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Όλοι σας πλέον γνωρίζετε και η διαδρομή μου το αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν μπήκα στο συνδικαλισμό για να κάνω πολιτική καριέρα , είμαι εδώ για να υπερασπιστώ όλους εσάς ανεξάρτητου χρώματος ή πολιτικής κατεύθυνσης και αυτός κατά τη γνώμη μου είναι ο υγιής σκεπτόμενος συνδικαλισμός και εξ αυτού ορμώμενος πήρα το θάρρος για να σας απευθύνω προσωπικό κάλεσμα.

Στην ζωή μου αυτή την πορεία χάραξα δεκαετίες τώρα και σε αυτή θα συνεχίσω να βαδίζω στον δρόμο της προσφοράς με τη βοήθεια, τη στήριξη και την αγάπη σας.

Μετά τιμής
Σάκης Ρετουνιώτης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ