Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΕΚΕΣ

11/10/2021
Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας γνωρίζουν ότι τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2020 και από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι τον Απρίλιο του 2021, η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έθεσε χιλιάδες επιχειρήσεις και πολιτιστικούς φορείς σε όλη τη χώρα (μεταξύ των οποίων και το Πολιτιστικό Κέντρο) σε υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας και τους  εργαζόμενούς τους σε υποχρεωτικη αναστολή εργασίας.
Όλοι το γνωρίζουν, και οι μόνοι που φαίνεται πως (σκόπιμα;) το αγνοούν, είναι οι συντάκτες της διακήρυξης της Πολιτιστικής Δράσης (ΕΣΚ), οι οποίοι ανακάλυψαν ότι την υποχρεωτική αναστολή εργασιών την αποφάσισαν οι… “αυτοαποκαλούμενες προοδευτικές δυνάμεις” (sic) του Πολιτιστικού με στόχο “να εξοικονομηθούν πόροι και χρήμα στο ταμείο του Πολιτιστικού Κέντρου”. Ποιές είναι αυτές οι “προοδευτικές δυνάμεις” που αποφασίζουν; Δεν λένε, αλλά το υπονοούν.
Δεν πιστεύουμε οτι η ΕΣΚ με τέτοιες ανακοινώσεις έχει σκοπό να  “ξεπλύνει” την αποτυχημένη κυβερνητική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας και τις παρατάξεις ΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ που μαζί με την ΕΣΚ αποτελούν την πλειοψηφία στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού.
Δυστυχώς της έχει γίνει (της ΕΣΚ) συνήθεια να ξιφουλκεί αποκλειστικά και μόνο κατά των… προοδευτικών δυνάμεων. Θα πρέπει να το προσέξει. Γιατί όπως γράφει και σε πρόσφατη ανακοίνωση της (8/10): Όταν το ψέμα και η συκοφαντία σου γίνεται συνήθεια, τότε οι “πολιτικοί επιστήμονες” του αυριανισμού και του γκαιμπελισμού εθίζονται σ’ αυτό αναγάγοντας το σε επιστήμη”.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ