Σωματείο Αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ: “Σημαντική νίκη – δικαίωση στον αγώνα για άμεσες προσλήψεις”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ

Αθήνα 6 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σημαντική νίκη – δικαίωση στον αγώνα για άμεσες προσλήψεις

Συναδέλφισες συνάδελφοι,

Στο χθεσινό Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ αποφασίστηκε επαύξηση προσλήψεων των προκηρύξεων 1Κ/2018 και 4Κ/2018, σύμφωνα με τη πρόταση που κατέθεσε το Σωματείο μας τόσο στις συναντήσεις με τη Διοίκηση όσο και με επιστολές στις 17.01.2020 και 19.02.2020 αλλα και με τη δυναμική παρέμβαση μας στο Δ.Σ μαζί με τους εργαζόμενους στις 19.02.2020.

Το Σωματείο μας έχει κατακτήσει αυξημένο βαθμό κοινωνικού κεφαλαίου που βασίζεται στην σοβαρότητα  και υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα διαχρονικά.

Στο πλαίσιο αυτό, μεθοδικά και επίμονα θέσαμε από τη πρώτη συνάντηση με τη νέα διοίκηση το πρόβλημα της εντατικοποίησης της εργασίας που οφείλεται στη μείωση του προσωπικού, ενώ η διεκδίκηση μας για άμεσες προσλήψεις δεν είχε μορφή  στείρας και αντιπαραγωγικής αντιπαράθεσης αλλά αντιθέτως όπως σε κάθε διεκδίκηση φροντίσαμε να καταθέσουμε πρόταση που μπορούσε να υλοποιηθεί και είναι προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Με μαζική διαμαρτυρία απαιτήσαμε από την Ε.ΥΔ.Α.Π υποβολή αιτήματος στο Α.Σ.Ε.Π. για επαύξηση των προσλήψεων από τους πίνακες των προκηρύξεων 1 Κ /2018 και 4 Κ /2018

Άλλη μια σημαντική νίκη του Σωματείου μας καταγράφηκε.

Δε σταματάμε συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν το προσωπικό έχοντας επιλέξει να είμαστε χρήσιμοι και παραγωγικοί για τους εργαζόμενους που μας έχουν εμπιστευτεί χωρίς επικοινωνιακά πυροτεχνήματα άνευ ουσίας.
Σημειώνουμε ότι οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα δώσουν πνοή αλλα δεν επιλύουν οριστικά το πρόβλημα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                             Ο                                                             Ο  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΝΤΙΤΣΑΣ                            ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here