Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σωματείο Εργατοτεχνικού Προσωπικού: Καταγγελία για απαράδεκτη και αντισυναδελφική συμπεριφορά Προϊσταμένου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ

Καταγγελία 16/3/2020

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, κάποιοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αντισυναδελφική συμπεριφορά του Προϊσταμένου της ΕΣΥΠΠ (…..) στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Πρόεδρος του Σωματείου μας για ενημέρωση των εργατοτεχνιτών του δικτύου σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν για την αντιμετώπιση του προβλήματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα:

Η Διοίκηση της εταιρείας έβγαλε από την περασμένη εβδομάδα κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού τις οποίες έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο προσωπικό ζητώντας να ενημερωθούν και οι συνάδελφοι που δεν έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μάλιστα με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου συστάθηκε ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσης για τον κορωνοϊό.

Μετά και την ανακοίνωση για το κλείσιμο των περιφερειακών κέντρων προς το κοινό, σαν Σωματείο θεωρήσαμε σκόπιμο, αφού δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα όποια μέτρα πρέπει να ληφθούν, να επικοινωνήσουμε με τον Προϊστάμενο της ΕΣΥΠΠ συνάδελφο (…) , ο οποίος είναι και στην ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσης, για να του ζητήσουμε να έρθει να ενημερώσει τους εργατοτεχνίτες που δουλεύουν στο δίκτυο σχετικά με τις προφυλάξεις που θα πρέπει να πάρουν ενόψει της πανδημίας.

Ο Προϊστάμενος της ΕΣΥΠΠ με εντελώς απαράδεκτο και αντισυναδελφικό τρόπο, παρέπεμψε την όποια ενημέρωση στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΟΔΥ!!!

Όταν δε του ζητήθηκε να έρθει να ενημερώσει τους εργατοτεχνίτες στο δίκτυο γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές, απάντησε χωρίς ντροπή:

«σιγά μην τρέχουμε να ενημερώνουμε στους χώρους για το παραμικρό»!!!

Ναι καλά διαβάζετε, χαρακτήρισε την πανδημία του κορωνοϊού παραμικρό γεγονός!!!

Συγχαρητήρια συνάδελφε (….), αν μπορείς να χαρακτηριστείς συνάδελφος έχοντας αυτή την συμπεριφορά!!!

Καλούμε την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ άμεσα να στείλει κλιμάκια να ενημερώσουν τους εργατοτεχνίτες του δικτύου για τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να παίρνουν για να προστατευθούν από την πανδημία. Επίσης να εφοδιαστούν άμεσα όλοι οι εργασιακοί χώροι με τα απαραίτητα ΜΑΠ κατά του κορωνοϊού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         ΓΑΛΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΗΓΗ: facebook.com

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ