Σύλλογος Μηχανικών: “Η παρουσα διοίκηση αμφισβητεί την προσφορά του προσωπικού και επιχειρεί να διχάσει τους εργαζόμενους”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αθήνα 19-2-2021

Συνάδελφοι,

Συγχαίρουμε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους σε όποια Υπηρεσία και αν ανήκουν για την εξαιρετική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας της κακοκαιρίας! Για άλλη μια φορά όλο το προσωπικό της ΕΥΔΑΠ απέδειξε έμπρακτα ότι είναι ικανό να προσφέρει άριστες υπηρεσίες με την τεράστια εμπειρία, την τεχνογνωσία και το δυναμικό που διαθέτει.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι  που είμαστε μέρος αυτού του συνόλου, που την άριστη βαθμολογία του την παίρνει με το σπαθί του στο πεδίο όπου και όποτε παραστεί ανάγκη  και δεν χρειάζεται καμία έμμισθη εξωτερική εταιρία αξιολόγησης για να το βαθμολογήσει.

Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα, για ακόμη μία φορά, πως η ΕΥΔΑΠ δεν είναι ένα «σαθρό οικοδόμημα», όπως την χαρακτηρίζουν κάποιοι της Διοίκησης, αλλά μια εταιρεία με ανθρώπους που διαθέτουν απαράμιλλο επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη.

Συνάδελφοι,
Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η παρούσα διοίκηση αμφισβητεί την προσφορά του προσωπικού της ΕΥΔΑΠ και επιχειρεί ξεκάθαρα να διχάσει τους εργαζόμενους…

Είναι σαφέστατο επίσης ότι η διοίκηση επιχειρεί απροκάλυπτα να παρέμβει στα εσωτερικά του Συνδικάτου με το πρόσχημα ότι κόπτεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων(!).

Καλούμε λοιπόν την διοίκηση, αντί να αναλώνεται σε αναζητήσεις δήθεν λύσεων από τα φιλικά τους δικηγορικά γραφεία, να προβεί άμεσα στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ΣΣΕ με την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ νόμιμα εκλεγμένη ΟΜΕ που έχει προκύψει μέσα από συλλογικές διαδικασίες ανοικτές σε όλους, παρουσία των δικαστικών αρχών και όχι από ευκαιριακές παρεΐτσες και ύποπτες συναλλαγές!

Το θέμα δεν είναι ούτε παραταξιακό, ούτε κομματικό! Είναι πολύ πιο βαθύ και αφορά το μέλλον όλων μας και την ύπαρξη της ίδιας της Εταιρείας! 

Διακυβεύονται πολλά: η υπογραφή νέας ΣΣΕ, το ξεπούλημα του ΕΥΣ, η οικονομική αφαίμαξη της ΕΥΔΑΠ, η επιδρομή συμβούλων στην Εταιρεία και πολλά άλλα θέματα που απαιτούν την μέγιστη εγρήγορση.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα! Θα συγκληθεί άμεσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση (με τηλεδιάσκεψη) με μοναδικό θέμα ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και την στάση της διοίκησης καθώς και απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις και οργάνωση της περαιτέρω δράσης μας. Αυτή την φορά το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο!…

Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις κατά αυτών που απεργάζονται σχέδια διάλυσης της ΕΥΔΑΠ και εξόντωσης των εργαζομένων.

Δεν θα τους περάσει. Θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και θα βρουν τείχος μπροστά τους!!!

Καλό αγώνα!!! 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ                                    ΜΑΙΡΗ  ΛΙΑΠΗ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here