Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Προσωπικού Ειδικών Υπηρεσιών: “Αναιρέθηκε η απόφασή για την διακοπή της φύλαξης του φράγματος Μαραθώνα”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 05/09/2022

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά την παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου μας και με την συνδρομή των Συναδέλφων και του προεδρείου της Ομοσπονδίας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σαχίνη, καταφέραμε να αναιρέσουμε την αναίτια απόφασή τους για την διακοπή της φύλαξης του φράγματος Μαραθώνα.

Από την 1η Σεπτεμβρίου το λειτουργούμε κανονικά σε 24ωρη βάση έχοντας συμφωνήσει ότι θα παραχωρηθεί και αυτοκίνητο στους συναδέλφους.

Επίσης συνάδελφοι ο Σύλλογός μας εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας (φυλάκια, αυτοκίνητα, περιφράξεις, ηλεκτρονικά μέσα) και έχει δώσει μάχες για να προσληφθεί το αναγκαίο και απαραίτητο προσωπικό για την επάνδρωση της υπηρεσίας μας και πιέζουμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

Ειδικά οι νέοι συνάδελφοι πρέπει να αναζητήσουν την αλήθεια όσον αφορά την πρόσληψή τους και να αναρωτηθούν τι ενέργειες έχουν γίνει από άλλους συλλόγους γι΄ αυτό;

Που ήταν οι σύλλογοι αυτοί όταν εμείς πιέζαμε τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Γενικό Διευθυντή και συντάκτη της προκήρυξης  4Κ για να αλλάξει τον χαρακτηρισμό της άοπλης και σταθερής φύλαξης;

ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΦΑΝΤΟΙ!

Μετά την πρόσληψή σας όμως σας πλεύρισαν όπως οι μνηστήρες την Πηνελόπη για να σας εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Σύλλογός μας μετά την πρόσληψή σας πιέζει τη διοίκηση μέχρι και σήμερα για την έκδοση της άδειας οπλοφορίας, επίσης έχει μιλήσει και με αξιωματικούς της αστυνομίας ώστε να αρθούν τα κολλήματα για την έκδοσή της, που πλέον είναι εφικτή και με την άδεια της αστυνομίας. Οτιδήποτε άλλο είναι μυθεύματα και στη σφαίρα της φαντασίας.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                           ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑ ΡΕΓΓΙΝΑ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ