Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Η διοίκηση Σαχίνη εφαρμόζει νέα πολιτική παροχών που εξαιρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού και η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ αγρόν ηγόραζε”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                 Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2022

Η διοίκηση Σαχίνη εφαρμόζει νέα πολιτική παροχών που εξαιρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού και η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ αγρόν ηγόραζε !

Συνάδελφισσες,-οι,

Η Διοίκηση Σαχίνη για μία ακόμα φορά  εμπαίζει τους εργαζόμενους και ενώ αλλά είχε υποσχεθεί, αλλά πράττει.
Αντί να στηρίξει τους εργαζόμενους που συνεχίζουν να πλήττονται από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση,  η διοίκηση Σαχίνη φέρνει πολιτική παροχών για τον εαυτό της, τα στελέχη και τον ορυμαγδό συμβούλων που πηγαινοέρχονται μέσα στην ΕΥΔΑΠ !!!

Δρομολογείται λοιπόν μια πολιτική παροχών που εξαιρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού και ταυτόχρονα προχωρά στην πρόσληψη εταιρειών παρακολούθησης του προσωπικού, εφαρμόζει κάρτες ελέγχου εισόδου – εξόδου και μετακινήσεων στις εγκαταστάσεις, αρνείται όμως οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό.

Παρά τις επανειλημμένες κινητοποιήσεις  στις οποίες συμμετείχε όλο το προσωπικό, η διοίκηση Σαχίνη  παραμένει σήμερα ανένδοτη σε οποιαδήποτε παροχή  μιας και πλέον μοναδικός συνομιλητής διαπραγματευτής των εργαζομένων είναι οι παρατάξεις  ΕΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και το δεκανίκι τους η  ΕΣΚ, βολικό σχήμα που με τις ευλογίες της διοίκησης βάζει πλάτη στις αντεργατικές επιλογές της.

Χαρακτηριστικό της συνδικαλιστικής  υποταγής που βιώνουμε  την εποχή που θα έπρεπε να έχουμε συνεχείς κινητοποιήσεις  αποτελεί η  απαράδεκτη για τα χρονικά του συνδικάτου ανακοίνωση με την οποία προσπαθούν :

  • Να αμφισβητήσουν ότι είχε γίνει αποδεχτή από την διοίκηση η χορήγηση του ποσού των 1500€ ως έκτακτη ενίσχυση και θα έπρεπε να απαιτήσουν  παραπάνω χρήματα από τη Διοίκηση.
  • Να μεθοδεύσουν την συμπλήρωση από το προσωπικό των στημένων ερωτηματολογίων  της Διοίκησης που δρομολογούν δυσχερείς αλλαγές στο εργασιακό πλαίσιο της ΕΥΔΑΠ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα Σωματεία να ξεπεράσουν τις υποταγμένες  συνδικαλιστικές ηγεσίες και να εξαγγείλουν άμεσα κινητοποιήσεις

Η παράταξή μας, συνεπής και σταθερή στις αξίες της, στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και ζητάμε και πάλι:

  • Άμεση υπογραφή συμπληρωματικής ΣΣΕ
  • Άμεση οικονομική ενίσχυση για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης.
  • Άμεση καταβολή των αναδρομικών που προκύπτουν από την καθυστερημένη υλοποίηση του ασφαλιστηρίου ποσό που υπολογίζεται σε περίπου 15 εκατομμύρια € περίπου 6000 €/εργαζόμενο).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ