Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Ψήφισαν τα παχυλά bonus τους και έστειλαν στις καλένδες το συνταξιοδοτικό συμβόλαιο των εργαζομένων!”

Αθήνα,  9 Αυγούστου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ψήφισαν τα παχυλά bonus τους και έστειλαν στις καλένδες το συνταξιοδοτικό συμβόλαιο των εργαζομένων!

Συναδέλφισσες-οι,ΔΣ
Ο καιρός περνάει με τη διοίκηση Σαχίνη να έχει μπει στην τελική ευθεία του δήθεν μετασχηματισμού στην ΕΥΔΑΠ. Μετά μάλιστα την αντισυνταγματική νομιμοποίηση της από την κυβέρνηση τρέχει μέχρι τη Γενική Συνέλευση να μοιράσει τα αποθεματικά της εταιρίας. Δυστυχώς όμως η φούρια αυτή της διοίκησης  να μοιράσει τα λεφτά της εταιρίας για μία ακόμα φορά σκοπό έχει να εξασφαλίσει τα μπόνους της και την οικονομική σωτηρία της ΕΕΣΥΠ (Υπερταμείο) και όχι την κοινωνία και τους εργαζόμενους τους οποίους για μία ακόμα φορά επέλεξε να κοροϊδέψει.

Συνάδελφοι όπως πολύ καλά γνωρίζετε η Συμμαχία  καλεί τη διοίκηση  από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, να προχωρήσει στην σύναψη του συνταξιοδοτικού προγράμματος που προέβλεπε η ΕΣΣΕ του 2018.  Προφανώς όμως η σκοπιμότητα ήταν άλλη και οποιαδήποτε εξοικονόμηση στο κόστος σημαντική για τη διοίκηση ώστε  με την ΕΣΣΕ του 2021 δεν κατάφερε να αποφύγει την υποχρέωση αλλά κατάφερε να  αποφύγει την αναδρομική καταβολή για τα έτη καθυστέρησης υλοποίησης ζημιώνοντας με περίπου 15 εκ φυσικά τους εργαζόμενους.

Ακόμα όμως και μετά την υπογραφή της ΕΣΣΕ του 2021 φτάσαμε στο καλοκαίρι του 2022 και μετά από πολλές διαμαρτυρίες να αναγκαστεί ο Διευθύνον σε  δημόσια δέσμευση  και ανακοίνωση στις 04/07  ότι θα εισαχθεί το συνταξιοδοτικό για λήψη απόφασης στις 20/07 . Κι όμως ούτε αυτό υλοποιήθηκε αντιθέτως το θέμα εισάγεται προσχηματικά στο Διοικητικό Συμβούλιο στις 03/08, αλλά στην ουσία  αποσύρθηκε για να τεθεί σε εφ όλης της ύλης επανεξέταση.

Ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο Γιώργος Αλεξανδράκης, πρόσβαλε ως αβάσιμες και αδικαιολόγητες τις ενστάσεις τέσσερα χρόνια μετά την θέσπιση του συνταξιοδοτικού από την ΕΣΣΕ του 2018, απαίτησε να εγκριθεί  άμεσα η έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας και απαίτησε να καταβληθούν αναδρομικά τα ποσά των ασφαλίστρων για τα έτη καθυστέρησης, καθώς ο όρος της ΕΣΣΕ του 2021 είναι καταχρηστικός και παράνομος.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Υ.Γ. Η καλοκαιρινή περίοδο όχι μόνο δεν πτοεί αλλά αντιθέτως εκλαμβάνεται ως ευκαιρία για την  ανάσυρση  από τη ναφθαλίνη κομματικών στελεχών σε θέσεις ευθύνης από τους ακριβοπληρωμένους  «μάνατζερ του power point» Σαχίνη – Τόσιο !!!

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ