Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Την Δευτέρα 1 Μάη δίνουμε ραντεβού στους δρόμους, σε όλη την Ελλάδα”

Αθήνα, 30.04.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 1 Μάη δίνουμε ραντεβού στους δρόμους, σε όλη την Ελλάδα

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι,

Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις συγκεντρώσεις και πορείες που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1η Μαΐου για την Εργατική Πρωτομαγιά σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ.

Σας καλούμε να πιάσουμε μαζί το νήμα των εργατικών αγώνων από το Σικάγο του 1886 για το 8ωρο μέχρι τη ΛΑΡΚΟ, τον Πολιτισμό, το κίνημα των καλλιτεχνών, το κίνημα για το νερό, την ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, την e-food, την COSCO και τη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στην Ελλάδα του σήμερα, μέχρι το γενικό απεργιακό ξέσπασμα στη Γαλλία του 2023.

Να πιάσουμε το νήμα των εργατικών αγώνων για την κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη και όλων των αντεργατικών νόμων, για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών και του νερού, για την πάλη ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, τις μαζικές απολύσεις και τις διώξεις εργαζομένων και συνδικαλιστών, για την απόδοση δικαιοσύνης για το έγκλημα στα Τέμπη, για τη διεκδίκηση συλλογικών συμβάσεων, αυξήσεων και καλύτερων όρων στις δουλειές μας. Για να φύγει επιτέλους η κυβέρνηση Μητσοτάκη που 4 χρόνια τώρα μας στέρησε κάθε ελπίδα, κάθε δικαίωμα στο όνειρο.

Την Δευτέρα 1 Μάη δίνουμε ραντεβού στους δρόμους, σε όλη την Ελλάδα

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ