Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022
Άλμπατρος
Άλμπατρος
Μεγάλο θαλασσοπούλι, που πετά παντού χωρίς να κουράζεται

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

Τα “στρουμφάκια” διαδηλώνουν

stroumf-1
Εξαιρετική εντύπωση προκάλεσε στους υπόλοιπους διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης το μπλοκ της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ με τις ομοιόμορφες μπλέ άσπρες εμφανίσεις του και τις υπέροχες συνθέσεις άσπρων και μπλέ μπαλονιών που πλημμύρισαν τη πλατεία Αριστοτέλους.
Έγινε αντικείμενο ευμενέστατων σχολίων όπως: “Με κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου διαδηλώνουν ακόμα και τα στρουμφάκια” ή ακόμα εντονότερα να ρωτούν ποιός είχε την ιδέα της βάπτισης την ώρα της διαδήλωσης καθώς και το όνομα του αγοριού που βαφτίστηκε στη πλατεία Αριστοτέλους.
Φυσικά η ΟΜΕ- ΕΥΔΑΠ, τιμώντας τους θεσμούς και τις παραδόσεις,καθώς και τις επιτυχημένες συνδικαλιστικές δράσεις διεξαγωγής αγώνων μέσω διαφημιστικών εταιρειών ή εταιρειών δημοσίων σχέσεων που καθιέρωσε κατά τη συλλογή υπογραφών κατά της ιδωτικοποίησης του νερού,φρόντισε και για τη ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά της Θεσσαλονίκης.
Προσέλαβε όμορφες κοπέλλες να κρατούν τις συνθέσεις άσπρων και μπλέ μπαλονιών ώστε να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους να υψώνουν τις γροθιές τους την ώρα της διαδήλωσης.
ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ……… ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ