Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Υπέρ ΔΑΚΕ η πρώτη απόφαση στη δικαστική διαμάχη ΔΑΚΕ – “Γραφείου Τύπου ΟΜΕ” – Διαφωνούν Σινιώρης & Κιόσης.

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Αθήνα 15-6-2017

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Μετά το από 23-5-2017 κατάπτυστο και εξόχως συκοφαντικό Δελτίο Τύπου της ΟΜΕ με υπογραφή “ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ”, το οποίο έθιξε με βάναυσο τρόπο την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψη της Προέδρου της παράταξής μας κ. Μαίρης Λιάπη καθώς και του Γραμ. Οικονομικού κ. Νίκου Βελαώρα, όπως αντιλαμβάνεσθε, η προσφυγή στην Δικαιοσύνη ήταν για εμάς μονόδρομος!

Σημειωτέον δε, ότι κατά την διάρκεια του ΔΣ της ΟΜΕ της 6-6-2017 σε ερώτησή μας προς τον Πρόεδρο κ. Γ. Σινιώρη, ενώπιον ολοκλήρου του ΔΣ, για το ποιός βρίσκεται πίσω από το “ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ”, μας απάντησε ξεκάθαρα ότι: «Εγώ είμαι το Γραφείο Τύπου (δηλ. ο Πρόεδρος Γ. Σινιώρης) και ο Γεν. Γραμματέας (Χρ. Κιόσης)»!!!

Κατόπιν όλων αυτών, οι κ.κ. Μαίρη Λιάπη και Νίκος Βελαώρας κατέθεσαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αίτημα προσωρινής διαταγής κατά ΟΜΕ-Σινιώρη-Κιόση, η οποία συζητήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου και η Πρόεδρος του Δικαστηρίου κατάλαβε αμέσως το δίκαιο του αιτήματός μας και μας δικαίωσε με την απόφασή της σύμφωνα με την οποία: «Υποχρεώνει την ΟΜΕ και τους Σινιώρη-Κιόση να αφαιρέσουν άμεσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΕ (ome-eydap.gr) το από 23-5-2017 Δελτίο Τύπου»!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ!

Εννοείται δε, ότι η Νομική οδός που υπάρχει για αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθηθεί από εμάς μέχρι τέλους.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,
Να θυμάστε πάντα πως, ότι και να γίνει, στο τέλος:

ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΙΡΗ ΛΙΑΠΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ


 

ΔΗΛΩΣΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Γ.Γ. ΤΗΣ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

Συναδέλφισες-συνάδελφοι

Η Παράταξη της ΔΑΚΕ  πανηγυρίζει την “νίκη” που πέτυχε κατά της Ομοσπονδίας. Πρώτη φορά στα χρονικά του Συνδικάτου της ΕΥΔΑΠ, μέλη παράταξης που υπηρετούν τον θεσμό της Ομοσπονδίας, ενώ είναι μέλη του Δ.Σ. προσφεύγουν δικαστικά και πανηγυρίζουν μάλιστα  νίκη εναντίον του θεσμού που οι ίδιοι εννοείται ότι υπηρετούν.  Αυτοί που ζητάνε πάλι την ψήφο σας για να εκλεγούν στο όργανο που καταγγέλλουν  προσφεύγουν στην δικαιοσύνη. Αυτοί που 20 ημέρες μετά τις απαράδεκτες  πράξεις τους,  όπου  η Ομοσπονδία μας κατήγγειλε δημόσια,  βασιζόμενη στις μαρτυρίες των δύο υπαλλήλων της – οι οποίες μέχρι και σήμερα επιμένουν σε αυτές – θυμήθηκαν ξαφνικά και ενόψει εκλογών τη Δικαιοσύνη, ας μη βιάζονται να πανηγυρίσουν.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου δεν εξέτασε την ουσία της υπόθεσης και δεν απεφάνθη ότι δεν έγιναν όσα καταγγείλαμε. Εμείς  άλλωστε ως Ομοσπονδία και προκειμένου να μην οξύνουμε περισσότερο το ήδη βεβαρημένο κλίμα είπαμε στην Πρόεδρο ότι είμαστε διατεθειμένοι ως ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ  να κατεβάσουμε το επίμαχο Δελτίο Τύπου αφού «ενοχλεί» τόσο πολύ τους «δικομανείς» συναδέλφους μας.

Ρητά και κατηγορηματικά όμως δηλώσαμε στην Πρόεδρο ότι τα όσα αναφέραμε είναι αληθή και επιμένουμε σε αυτά αφού έτσι μας τα μετέφεραν οι δύο εργαζόμενες.

Και πράγματι, η Πρόεδρος του Δικαστηρίου απέρριψε το βασικό αίτημα των Λιάπη – Βελαώρα οι οποίοι ήθελαν να ζητήσουμε και «συγγνώμη» από πάνω.

Το ποιός  έχει δίκιο,  η ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ ή η ομάδα Λιάπη – Βελαώρα θα κριθεί στο Δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων που θα γίνει στις 11.8.2017, όπου θα καταθέσουν και οι δύο υπάλληλοι που δέχθηκαν τη «φιλική» επίσκεψη από τους Λιάπη – Βελαώρα.

Μέχρι τότε η ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ  συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της προστασίας των συμφερόντων των εργαζομένων κόντρα στις μικρότητες και προσωπικές φιλοδοξίες του οποιουδήποτε.

    Ο Πρόεδρος
Σινιώρης Γιώργος

  Ο Γεν. Γραμματέας
Κιόσης Χρήστος

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ